онлайн казино Украины

Як Чернігів відзначив день міста

Як Чернігів відзначив день міста21 вересня Чернігів відзначив 71-у річницю визволення від нацистських загарбників. До Братської могили воїнів, що полягли в боях за свободу та незалежність нашої Вітчизни, поклали квіти керівники області та міста, ветерани війни та праці, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, громадськості, повідомляє Чернігів для туриста

Після цього на Меморіалі Слави відбувся мітинг-реквієм «Схилімо голови».

Вітаючи присутніх зі святом, в.о. голови обласної державної адміністрації Сергій Журман наголосив: цей день завжди нагадуватиме про ті страшні роки, що пережила наша Батьківщина.

— В ці нелегкі для України дні ми з вами в черговий раз повинні нагадувати самі собі і всьому українському суспільству, що тільки в єдності, тільки у вірі наша сила і світле майбутнє нашої країни, - підкреслив Сергій Журман.

Ветеранів, чернігівців та гостей міста привітали також голова обласної ради Микола Звєрєв, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, народні депутати України Владислав Атрошенко та Валерій Дубіль, голова Чернігівської міської ради ветеранів Ірина Четвертак.

Після покладання квітів до Вічного вогню присутні вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Добавлено: 22-09-2014, 09:35
0
0

Похожие публикации


Наверх