онлайн казино Украины

В Чернігові влаштували парад дерунів

В Чернігові влаштували парад дерунівЄ в нашому старовинному місті легенд, гостинний і затишний ресторан «Велюров». Його облюбували актори та письменники, політики і музиканти, і всі відомі особистості, відвідуючи наше місто, прагнуть пообідати чи повечеряти в цьому закладі. Полюбився він і простим жителям міста, які сюди приходять з друзями та сім'ями, щоб смачно поїсти і приємно провести час. Тут доброзичливий і уважний обслуговуючий персонал і завжди панує затишна атмосфера, повідомляє tour-cn.com.ua

У цьому переконалися чернігівські журналісти, яких запросили в ресторан на Парад дерунів. Ідея проведення такого Параду, належить Лілії Каращук, керуючої рестораном «Велюров». Про деруни вона знає все, і може розповідати про них довго і з ентузіазмом.

Лілія Каращук: - Блюдо деруни знайоме всім, а наш край завжди славився картоплею. А скільки страв вміють готувати наші господині з картоплі - не перелічити. Але, по праву, найпопулярнішим залишаються деруни. Я маю багато бабусь і родичів, які живуть у різних областях нашої країни. Захотілося представити в нашому меню всі види цієї страви, які тільки існують. І ми стали збирати рецепти. А рецептів приготування дерунів існує неймовірна безліч. Ця страва добре відомо і за кордоном, його там називають - картопляні млинці по російськи. Сьогодні ми зібрали, і представили на ваш суд - 12 рецептів цієї страви.

А потім почався сам Парад. Миловидні дівчата підносили на стіл блюдо за стравою. Були тут традиційні деруни зі сметаною, деруни зі шкварками, деруни з капустою, деруни з шинкою і сиром, деруни по козацьки і деруни з грибами, і все це поглиналося з хорошим апетитом і веселим настроєм.

Тут же в залі, над приготуванням дерунів, чаклував шеф-кухар ресторану Василь:

- Звичайно, важливо дотримуватися рецепту та технології приготування. Треба, щоб і сковорода була гарячою, і масло не жаліти. Але найголовніше, треба вкласти всю душу в приготування цієї страви, і тоді вони вийдуть рум'яними і апетитними, - поділився головним секретом Василь.
Залишається додати, що всі страви гарні, і кожне має специфічний смак. І вам неодмінно сподобається, і одне з них стане вашим найулюбленішим.
Неодмінно зайдіть в цей затишний ресторан і спробуйте деруни, якими так славиться наш край.

Чернігів ресторан велюров парад дерунів
Добавлено: 11-02-2014, 17:48
0
0

Похожие публикации


Наверх