Веб студия Паутинка Черниговский информационно развлекательный портал

РАЗДЕЛЫ



играть онлайн бесплатно


Украинская Сеть обмена трафиком

АВТОРИЗАЦИЯ

Имя пользователя:

Пароль:



Баннер

КАЛЕНДАРЬ НОВОСТЕЙ

«    Декабрь 2016    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Популярные теги

Требуется для просмотраFlash Player 9 или выше.

  Категория: Туризм в Чернигове   Автор: Valentin   
В Чернігові влаштували парад дерунівЄ в нашому старовинному місті легенд, гостинний і затишний ресторан «Велюров». Його облюбували актори та письменники, політики і музиканти, і всі відомі особистості, відвідуючи наше місто, прагнуть пообідати чи повечеряти в цьому закладі. Полюбився він і простим жителям міста, які сюди приходять з друзями та сім'ями, щоб смачно поїсти і приємно провести час. Тут доброзичливий і уважний обслуговуючий персонал і завжди панує затишна атмосфера, повідомляє tour-cn.com.ua

У цьому переконалися чернігівські журналісти, яких запросили в ресторан на Парад дерунів. Ідея проведення такого Параду, належить Лілії Каращук, керуючої рестораном «Велюров». Про деруни вона знає все, і може розповідати про них довго і з ентузіазмом.

Лілія Каращук: - Блюдо деруни знайоме всім, а наш край завжди славився картоплею. А скільки страв вміють готувати наші господині з картоплі - не перелічити. Але, по праву, найпопулярнішим залишаються деруни. Я маю багато бабусь і родичів, які живуть у різних областях нашої країни. Захотілося представити в нашому меню всі види цієї страви, які тільки існують. І ми стали збирати рецепти. А рецептів приготування дерунів існує неймовірна безліч. Ця страва добре відомо і за кордоном, його там називають - картопляні млинці по російськи. Сьогодні ми зібрали, і представили на ваш суд - 12 рецептів цієї страви.

А потім почався сам Парад. Миловидні дівчата підносили на стіл блюдо за стравою. Були тут традиційні деруни зі сметаною, деруни зі шкварками, деруни з капустою, деруни з шинкою і сиром, деруни по козацьки і деруни з грибами, і все це поглиналося з хорошим апетитом і веселим настроєм.

Тут же в залі, над приготуванням дерунів, чаклував шеф-кухар ресторану Василь:

- Звичайно, важливо дотримуватися рецепту та технології приготування. Треба, щоб і сковорода була гарячою, і масло не жаліти. Але найголовніше, треба вкласти всю душу в приготування цієї страви, і тоді вони вийдуть рум'яними і апетитними, - поділився головним секретом Василь.
Залишається додати, що всі страви гарні, і кожне має специфічний смак. І вам неодмінно сподобається, і одне з них стане вашим найулюбленішим.
Неодмінно зайдіть в цей затишний ресторан і спробуйте деруни, якими так славиться наш край.

   11-02-2014, 17:48   Просмотров: 519    Комментариев:  0

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Каталог ссылок
Каталог ссылок
Предупреждение! Информация, расположенная на данном сервере, предназначена исключительно для частного использования в образовательных целях и не может быть загружена/перенесена на другой компьютер. Ни владелец сайта, ни хостинг-провайдер, ни любые другие физические или юридические лица не могут нести никакой отвественности за любое использование материалов данного сайта. Входя на сайт, Вы, как пользователь, тем самым подтверждаете полное и безоговорочное согласие со всеми условиями использования. Авторы проекта относятся особо негативно к нелегальному использованию информации, полученной на сайте.