онлайн казино Украины

Через протести Instagram відмовився запроваджувати нові правила

Через протести Instagram відмовився запроваджувати нові правилаПісля різкої критики та повідомлень про готовність користувачів закривати свої профілі на Instagram, адміністрація фотосервісу повідомила про відмову введення нових правил роботи ресурсу.
Як розповів керівник проекту Кевін Сістром, адміністрація ресурсу не змогла "виконати один зі своїх головних обов’язків – зрозуміло донести свої наміри". Він вибачився перед користувачами Instagram і заявив, що компанія працює над виправленням власної помилки.

Зокрема, керівництво вирішило повернути розділ про рекламу в правилах сервісу до колишнього вигляду. При цьому очільник Instagram підкреслив, що сервіс не має наміру продавати фотографії користувачів рекламодавцям.

Водночас, питання щодо передачі даних користувачів Instagram в соціальну мережу Facebook досі залишається відкритим. Оновлена версія правил роботи Instagram почне працювати в другій половині січня наступного року.

Нагадаємо, сервіс Instagram оприлюднив нові правила користування, які дозволяють використовувати фотографії користувачів у рекламних цілях.

Добавлено: 24-12-2012, 11:35
0
0

Похожие публикации


Наверх