онлайн казино Украины

"Металіст" та "Дніпро" сьогодні можуть гарантувати собі вихід у плей-офф. Анонс

"Металіст" та "Дніпро" сьогодні можуть гарантувати собі вихід у плей-офф. АнонсВ очікуванні хороших новин. Обидві українські команди "Металіст" та "Дніпро" мають шанс гарантувати собі вихід до раунду плей-офф Ліги Європи уже за підсумками 4-го туру групового турніру.

"Металіст" - "Русенборг"

Харків’янам для цього необхідно на власному полі зламати опір норвезького “Русенборга”.

Попри кілька не надто вдалих матчів Мирон Маркевич переконаний, що його підопічні ще покажуть себе.

“Можливо, десь не всі футболісти повністю віддаються грі. Але, я сподіваюся, за тих сім матчів, що залишилося зіграти до перерви, команда проявить себе з найкращої сторони”, - сказав Мирон Богданович.

У Норвегії “Металіст” лише на останніх хвилинах дотиснув “Русенборг”. В Україну скандинави, щоправда, приїхали без свого головного бомбардира Таріка Ельюнуссі, який і харкі’янам забивав. Водночас цей факт не зменшує оптимізму гостей, для яких цей поєдинок - останній шанс зберегти надію на вихід із групи.

“У нас є ким замінити травмованих лідерів команди. Я бачу кілька можливостей для того, щоб показати хороший результат. Сподіваюся, зіграємо достатньо ефективно. Що ж до шансів команд на успіх, то розцінюю їх як 50 на 50”, - каже . головний тренер "Русенборга" Ян Йонссон.

Матч “Металіст” - “Русенборг” розпочнеться о 22:05 за Києвом.

"Наполі" - "Дніпро"

Двома годинами раніше на поле стадіону Сан-Паоло вийдуть “Дніпро” та “Наполі”. Здолавши у попередньому турі італійців 3:1, підопічні Хуанде Рамоса сподіваються повторити свій успіх.

Водночас цього разу дніпропетровцям вистачить і нічиєї, аби перетворити два наступні матчі в групі у формальність.

Добавлено: 8-11-2012, 13:14
0
0

Похожие публикации


Наверх