онлайн казино Украины

Американські компанії стежили за користувачами через веб-камери

Американські компанії стежили за користувачами через веб-камериКомпанії зі США, які здавали в оренду комп'ютери, могли дистанційно записувати на відео і фотографувати дії користувачів, у тому числі інтимного характеру.

На комп’ютери встановили програму PC Rental Agent виробництва DesignerWare. Її призначення – контроль за технікою, яка здається у прокат.

Однією з функцій програми є дистанційне перехоплення натискань клавіш та іншої персональної інформації. Крім того, додаток дозволяв записувати дії людей через вбудовану веб-камеру ноутбуків.

Згідно з рішенням Федеральної торгової комісії США, компаніям, що спеціалізуються на прокаті комп'ютерної техніки, відтепер заборонено використовувати програми, які порушують недоторканість приватного життя.

Проте, експерт компанії Sophos, який займається розробкою і виробництвом засобів захисту інформації для комп'ютерів, Грем Клулі вважає, що такі випадки доводять, що люди повинні бути особливо обережними, працюючи на комп'ютерах, які їм не належать.

До слова, за усіма будівельними майданчиками, на яких будуть зводити житло для постраждалих від повені на Кубані, слідкуватимуть веб-камери.

Добавлено: 4-10-2012, 12:09
0
0

Похожие публикации


Наверх