онлайн казино Украины

Microsoft представила свій перший планшет

Корпорація Microsoft, яка до цього займалась розробкою програмного забезпечення, представила планшетний комп’ютер Surface — конкурента iPad від Apple.


Виконавчий директор Microsoft Стів Балмер, представляючи Surface, заявив, що планшетний комп’ютер — частина "нового сімейства" розробку якого веде компанія.

Один з представлених Балмером планшетних комп’ютерів Surface працює під управлінням операційної системи Windows RT. Його вага — близько 680 грамів, товщина — 9,3 міліметра.

Цей планшет оснащений знімною клавіатурою, яка кріпиться за допомогою спеціальних магнітів.

У продаж, як очікується, він надійде восени 2012 року, імовірно, одночасно з випуском нової операційної системи Windows 8. Ціна цієї версії Surface, за словами представників Microsoft, буде конкурентною.Друга модифікація Surface важить близько 910 грамів і має товщину
близько 14 міліметрів.

Цей планшетний комп’ютер працюватиме на базі Windows 8 Pro.

У представленій версії цей Surface оснащений не тільки знімною клавіатурою на магнітах, але і стилусом, що дозволяє користувачеві залишати рукописні позначки, наприклад, в документах у форматі PDF. Крім того, обидва представлених планшета оснащені спеціальною підставкою.

Інші технічні параметри Surface поки не розкриваються.

Під назвою Surface компанія Microsoft випускає сенсорні панелі, розраховані на бізнес-користувачів.

  • 0
Добавлено: 21-06-2012, 13:06
0
180

Похожие публикации


Наверх