онлайн казино Украины

WSJ: Facebook планує відкрити реєстрацію для дітей від 13 років

WSJ: Facebook планує відкрити реєстрацію для дітей від 13 роківНайбільша у світі соціальна мережа Facebook розробляє технологію, яка дозволить дітям до 13 років користуватися соціальною мережею під наглядом батьків.

Про це повідомляє видання “The Wall Street Journal” з посиланням на джерела, які спілкувалися з керівництвом Facebook щодо нової технології.

"Дозволивши користуватися соцмережею дітям до 13 років, яким зараз заборонено реєструватися на сайті, адміністрація Facebook отримає не тільки нову категорію користувачів, що дозволить збільшити доходи соцмережі, але і нові суперечки про приватність", — додає видання.

Технологія дозволить прив’язувати акаунти дітей до акаунтів їх батьків, які вирішуватимуть, з ким їхні діти можуть дружити і якими додатками можуть користуватися.

При цьому видання відзначає, що Facebook часто створює технології, які ніколи не виходять із закритого тестування, тому поки не ясно, чи буде нова технологія додана в загальнодоступний функціонал соцмережі, і коли це станеться.

Відкриття соцмережі для дітей від 13 років дозволить Facebook вийти на швидко зростаючий ринок онлайн-ігор для дітей, на якому зараз домінують мобільні платформи від компаній Apple та Google. При цьому, за даними видання, соцмережа вже обговорювала можливість допуску дітей до 13 років на сайт з рядом компаній, орієнтованих на дитячі розваги, включаючи Walt Disney.

  • 0
Добавлено: 6-06-2012, 11:32
0
279

Похожие публикации


Наверх