онлайн казино Украины

Microsoft випустила передфінальний реліз Windows 8

Microsoft випустила передфінальний реліз Windows 8Корпорація Microsoft повідомила про доступність попередньої версії операційної системи Windows 8 під назвою Release Preview. Відзначається, що цей реліз виводить розробку ОС на фінальну стадію, після якої випустять версію RTM.

Версія Windows 8 Release Preview має низку поліпшень і нововведень в порівнянні з релізом Windows 8 Consumer Preview, який був випущений в лютому цього року. Серед них називаються інтеграція нових додатків як розробки самої Microsoft, так і її партнерів: Bing Travel, News, Sports, Gaming and Music Xbox.

Крім того, внесені поліпшення в роботу додатків Mail, Photos та People. Також нові додатки доступні в магазині Windows Store. Крім програм розробники додали кілька нових функцій і в саму ОС. Наприклад, користувачам стало доступно більше опцій з персоналізації стартової сторінки, змінений механізм вибору альтернативних способів завантаження, покращена робота конфігурацій з декількома моніторами, внесені поліпшення в механізм завантаження і встановлення додатків з Windows Store, впроваджена поліпшена функція батьківського контролю Family Safety. Нова версія браузера Internet Explorer 10 також отримала ряд поліпшень, оптимізацій для роботи із сенсорними дисплеями та інтеграцію Adobe Flash Player.

Операційна система Windows 8 Release Preview вже доступна для завантаження з сайту корпорації Microsoft.

  • 0
Добавлено: 1-06-2012, 21:07
0
165

Похожие публикации


Наверх