онлайн казино Украины

3’000’000 рублів за месенджер під Android

3’000’000 рублів за месенджер під AndroidСоцмережа "ВКонтакті" оголосила конкурс на розробку месенджера для Android з призовим фондом у три мільйони російських рублів.

На конкурс приймаються програми, написані на мові Java. Програми-учасниці повинні мати певний набір функцій і використовувати оформлення, надане соцмережею.

За умовами конкурсу потрібно, щоб програми мали російськомовну та англомовну версії і були сумісні з пристроями на базі Android 2.1 і вище. "ВКонтакті" наголошує, що авторські права на програму її творець збереже за собою.

Конкурс проводиться з 25 травня до 10 липня. Брати участь в ньому можуть жителі будь-якої країни. Конкурсанти повинні надіслати готові програми на адресу contest@vk.com. Публікувати додатки в інтернет-магазині Google Play необов’язково. Переможців обере журі, склад якого не розкривається.

У березні-квітні 2012 року "ВКонтакті" провела конкурс на розробку месенджера для iOS зі схожими умовами, але з більшим призовим фондом — він склав п’ять мільйонів рублів. З цієї суми 2,5 мільйона отримав переможець, а решту суми розподілили між зайняли 2-е і 3-е місця учасниками.

  • 0
Добавлено: 24-05-2012, 10:33
0
258

Похожие публикации


Наверх