онлайн казино Украины

Facebook удосконалює боротьбу зі самогубствами

Facebook удосконалює боротьбу зі самогубствамиНайбільша у світі соціальна мережа Facebook анонсувала удосконалення програми допомоги людям, які замислюються про самогубство.

Представник соцмережі Фредерік Уоленс повідомив, що Facebook працює з іншими інтернет-компаніями і фахівцями над виробленням методів боротьби із суїцидами. Він конкретно не повідомив, з якими саме компаніями співпрацює соцмережа, проте заявив, що спільна робота почалася ще в січні 2011 року.

Сформовані внаслідок спільної роботи методики можуть надалі використовувати інші інтернет-компанії, зазначив Фредерік Уоленс.

До консультацій, зокрема, залучаються ветеранські та ЛГБТ-організації, чиї члени схильні до підвищеного ризику суїциду.

Із грудня 2011 користувачі соцмережі можуть повідомити про підозрілу поведінку їхніх друзів, що може свідчити про те, що вони збираються покінчити з життям. В такому разі людина, на яку вказали його "френди", отримає повідомлення з пропозицією звернутися в центр психологічної допомоги. Сервіс працює лише на території США. При цьому в довідковому центрі соцмережі вказані контакти відповідних служб в деяких інших країнах.

Користувачі Facebook неодноразово повідомляли в соцмережі про плани покінчити з життям. Востаннє резонансний випадок стався 18 березня в Тайвані. Тоді жінка розповіла своїм "френдам", що збирається накласти на себе руки. Проте жоден з дев’яти людей, що знаходилися з нею в онлайн-чаті, не викликав поліцію, і жінка загинула.


Источник: http://24tv.ua

Новости Технологии
  • 0
Добавлено: 2-04-2012, 12:31
0
176

Похожие публикации


Наверх