онлайн казино Украины

Кличко бере хабаря у Путіна?

Кличко бере хабаря у Путіна?Давно німецькі політики настільки активно не обговорювали боксерські поєдинки братів Кличків. І, мабуть, вперше Кличко згадується ними в негативному контексті. З їх вуст часто з нотками розчарування злітає фраза: «Путін заплатив Кличко 17 мільйонів доларів».

У Німеччині Віталій Кличко дуже популярний серед населення. Правда, німці не сприймають його як політика. Для них Кличко - спортсмен і любитель пива, бізнесмен і меценат. І завдяки популярності серед населення Кличко вхожий в багато високі кабінети.
До останнього моменту німецькі політики були скоріше раді тому, що Кличко може стати президентом України. Адже це був би « свій президент »: добрий, дипломатичний і поступливий. І якщо всі ці якості Віталія позитивні для нього, як для людини, то, як для політика, - це запорука великої поразки. Людина з такими якостями приречений бути маріонеткою в чужих руках. Німці це добре знають , тому по початку їм імпонував контрольований Кличко.
Але дивно , до якої міри недалекоглядни в цей раз виявилися німці. Адже є вже приклад матраца Ющенко , який спочатку з потрохами продався США, а потім створював газові схеми з Кремлем. М'який і поступливий людина завжди буде непередбачуваним для начальника і неефективним керівником для країни особливо такий, як Україна.

Днями німецький політичний бомонд відвідало прозріння. Депутати Бундестагу, які спілкуються з німецькими спецслужбами, розповідають своїм колегам про зраду з боку Кличка. За їх словами, Путін умовив Кличко співпрацювати з ним. Російський президент під час особистої зустрічі дав Віталію зрозуміти, що тему євроінтеграції застовпив за собою Янукович. ВВП нібито надав українському боксеру докази того, що Європа буде підтримувати тільки Януковича.
Як відомо , переконати Кличко не складає ніяких труднощів. А вже тим більше старому КГБіст Путіну. І наш боксер погодився на умови ВВП. Конкретики домовленостей поки немає , але німці небезпідставно говорять про те , що організація бою з Повєткіним , спочатку програшного для останнього , була одним з пунктів пакту Путіна -Кличко. За оцінками німецьких спортивних експертів, бій такого рівня, як молодший Кличко- Повєткін, коштує 6-8 млн. Але російська сторона тільки Кличко і тільки офіційно заплатила 17 млн. незалежно від результату бою. На обличчя хабар , яку Віталій Кличко отримав від Путіна. Про суми, які пройшли повз каси, можна тільки здогадуватися.
Забавно, як тепер у такій ситуації буде вести себе старший Кличко . Відкрито підтримувати Росію у своїй кампанії він не зможе - електорат втече. Та й обіцянок він встиг понараздавать і європейцям, і американцям. А тут ВВП « намалювався » і за звичкою завербував несвідомого іноземця Кличко віршами з дитинства Віталіка : «Путін - це добре, а Європа - погано ».

Добавлено: 14-10-2013, 15:10
0
0

Похожие публикации


Наверх