онлайн казино Украины

"Волинь". Справжні хрестоносці

"Волинь". Справжні хрестоносціНезважаючи на критику з боку футбольних експертів, команда Анатолія Дем’яненка досить впевнено здолала першу половину чемпіонату України, зумівши піти на зимовий відпочинок з хорошим підсумковим результатом.
"Волинь" набрала 23 очки та розмістилася на 7 сходинці у турнірній таблиці, тобто крім великої четвірки, лучани пропустили вперед лише одеський "Чорноморець" та донецький "Металург".

як це було



Для підопічних Анатолія Дем’яненка новий сезон розпочався успішно. У перших трьох поєдинках команда зуміла набрати 7 очок, проте після цих матчів на "Волинь" чекали більш серйозні випробування. У наступних чотирьох турах луцька команда здобула лише одне очко, значно втративши позиції у турнірній таблиці. Проте вже у наступному матчі з харківським "Металістом", "хрестоносці" здійснили міні-подвиг, зумівши переграти підопічних Мирона Маркевича з рахунком 2:1. "Волинь" продовжувала грати у свій футбол, який не завжди їм вдавався, проте очки у скарбничку все ж систематично надходили.

Були і поразки, і красиві перемоги, інколи вболівальники дивилися боком на своїх улюбленців, проте у кінцевому результаті "Волинь" все ж залишилася переможцем. І хоч перевага у турнірній таблиці на даний момент є незначною, лучани все ж займають почесне місце серед клубів УПЛ, зумівши обійти такі команди, як "Арсенал" та "Таврія".





про Дем’яненка

Багато хто вважає, що теперішній наставник "Волині" не переймається долею луцької команди, ба більше – йому байдужий весь волинський футбол. Проте хотілося б заперечити таким гучним заявам скептиків, які переконані, що більшості поразок луцька команда зазнала саме через Анатолія Дем’яненка. Проте тут варто згадати про те, що з кожним роком рівень чемпіонату України лише зростає, і за кожне здобуте очко слід добре попотіти, інакше залишишся ні з чим. Для тих хто забув, у минулому сезоні "Волинь" зайняла 12 місце, здобувши 27 залікових пункти (7 перемог та 6 нічиїх). Зараз у "Волині" вже є 23 очки, при тому, що попереду ще 12 поєдинків, тобто прогрес очевидний.



Звичайно, що у таких успіхах команди далеко не останню роль зіграв Анатолій Дем’яненко. Просто вболівальникам важко змиритися з тим, що Віталій Кварцяний покинув "Волинь", ось вони й намагаються переконати себе, що Анатолій Васильович не здатний так по-господарськи керувати командою, як це робив його попередник. Можливо, Дем’яненко не настільки добре знайомий з тонкощами волинського футболу, як Віталій Володимирович, проте у тому, що він хороший фахівець сумніватися не варто, адже результати говорять самі за себе.



справа Майкона



У розпал підготовки до старту нового сезону у "Волині" не обійшлося без скандалу. Річ у тому, що бразильський форвард команди Майкон, попередньо підписавши з "хрестоносцями" угоду до 2014 року, вирішив розірвати співпрацю з луцькою командою. Звичайно, "Волинь", як роботодавець та власник футболіста намагалася законним шляхом розібратися у ситуації, що виникла. Проте до справи долучився донецький "Шахтар", який також був зацікавлений у послугах бразильського форварда. У підсумку все завершилося тим, що "гірники" підписали Майкона, але через кілька днів після набуття чинності контракту, донеччани віддали його в оренду "Зорі". Тут також є досить цікавий факт, адже по суті, трансферне вікно вже було зачинене, і Майкон не мав права переходити у луганську команду.

Пізніше виявилося, що у "Зорю" бразилець перейшов у статусі вільного агента, хоча не виключено, що згодом він повернеться у "Шахтар". Не знаю, чи у нас є шанси до кінця зрозуміти цю заплутану справу, проте одне відомо точно – Майкон програв. Адже за "Зорю" він так і не заграв. Вихід на поле у кількох матчах – це ніщо, порівняно з минулим сезоном, коли форвард забивав голи майже у кожному поєдинку. Можливо, до таких дій Майкона підштовхнули його агенти, а можливо, він просто захотів слави, грошей та визнання. Бразилець мріяв про виступи за "Шахтар" у Лізі чемпіонів, проте опинився у команді, яка нічим не краща за "Волинь". І хоч він підписав контракт із ”Зорею”, фактично луганському клубу він не належить. А прямий зв’язок з "Шахтарем" означає, що тепер він довго працюватиме на благо донецької футбольної родини.





цікава статистика

Отже, луцька "Волинь" здобула 6 перемог та 5 нічиїх. Ще 7 поєдинків волиняни програли. У всіх матчах "хрестоносці" зуміли забити 18 голів, натомість пропустили 23 м’ячі, тобто в середньому команда Дем’яненка забивала гол у кожному матчі та пропускала 1,28 м’ячів. Найбільша перемога була зафіксована у зустрічі проти запорізького "Металурга" (3:0), а найбільша поразка у поєдинку проти "Шахтаря" (0:4). Трансферна вартість команда складає 15.900.000 ?, що дозволяє "Волині" обійти лише чотири команди УПЛ за цим показником.





важкий старт

"Волині" необхідно максимально корисно підготуватися під час зимових зборів, адже вже у першому офіційному матчі на підопічних Анатолія Дем’яненка чекає зустріч з “Шахтарем". А ще через тур "хрестоносці" прийматимуть "Динамо". Протистояти таким суперникам завжди важко, тим більше якщо це перші поєдинки після довготривалої перерви. Тому побажаємо "Волині" сил та наснаги, щоб у перших турах вони зуміли принести радість своїм вболівальникам, або принаймні зробити так, щоб фанатам не було соромно за гру луцької команди.

Добавлено: 19-12-2012, 12:35
0
0

Похожие публикации


Наверх