онлайн казино Украины

Ібра не забив, але кількох побив. ПСЖ - "Ліон" - 1:0.

Ібра не забив, але кількох побив. ПСЖ - "Ліон" - 1:0.У Франції інтрига просто таки нереальна. І все це завдяки ПСЖ. Після перемоги над "Ліоном" у парижан, ліонців та "Марселя" по 35 пунктів!
Франція нерезультативними матчами не здивує нікого. Так вийшло і цього разу. Хоча, як то кажуть, матч дивився. Попри малу кількість моментів було відчутно інтригу та відповідальність за результат. Парижани прекрасно розуміли, що це матч за 6 пунктів і перемагати потрібно будь-якою ціною. А ліонці, у свою чергу, не відмовилися б і від нічиєї.

У таких матчах завжди присутня боротьба. Вона була і сьогодні, але чомусь так виходило, що боротьба часто переходила на інливідуальності і роздавав прочуханів тільки Ібра. Спочатку швед зіткнувся із Умтіті, якому довелолся надавати медичну допомогу, а вже згодом Златан наступив на голову Ловрена - ну просто жах якийсь.

Словом, Ібра бив усюди і всіх тільки не у ворота. А гол у матчі забив Матюіді. Заради справедливості і до честі Ібрагімовіча варто сказати, що Матюіді забив саме після його передачі. Златан навісив, а Блез головою розстріляв Веркутра. В другому таймі кіпер "Ліона" ще кілька разів змушений був рятувати свою команду. Зокрема, непогано пробивали Пасторе та Лавессі. Щодо "Ліона", то у гостей у сьогоднішньому матчі мало що виходило і заробити бодай один пункт так і не вийшло, не кажучи вже про перемогу.

Добавлено: 17-12-2012, 11:42
0
0

Похожие публикации


Наверх