онлайн казино Украины

Бетао готовий заплатити за те, щоб покинути "Динамо"

Бетао готовий заплатити за те, щоб покинути "Динамо"Захисник "Динамо" Бетао заявив, що більше не гратиме за київський клуб.
“Я хочу повернутися до Бразилії. Через 6 місяців закінчується мій контракт з “Динамо”. Моя дружина вагітна, чекає другу дитину”, - наводить слова Бетао Blod do Boleiro.

За словами футболіста, президент клубу Ігор Суркіс пообіцяв відпустити футболіста додому в разі наявності пропозиції від будь-якої команди. Але навіть якщо Суркіс передумає, Бетао намір залишитися в Бразилії: “Штраф у такому разі складе якраз ті самі 6 місяців, що залишилися. Але я вірю, що президент не змінить свого рішення”.

Футболіст також розповів, що місяць тому у нього із Суркісом відбулася “чоловіча розмова”. Президент клубу пропонував продовжити контракт на будь-який термін, але бразилець наполіг на своєму:

“Я сказав йому, що повинен повернутися в Бразилію, нагадав, що завжди викладався за “Динамо”. Ключовий фактор - вагітність моєї дружини. Вона в Україну не хоче, а я не можу собі дозволити 15-годинні перельоти. У підсумку Суркіс сказав, що відпустить мене без проблем, якщо знайдеться зацікавлений клуб”.

Бетао перейшов у київське “Динамо” влітку 2008 року за 1,6 млн доларів, підписавши контракт на п'ять років. За київський клуб футболіст зіграв 167 матчів.

Добавлено: 12-12-2012, 13:39
0
0

Похожие публикации


Наверх