онлайн казино Украины

Поборотися за першу сходинку. "Шахтар" - "Ювентус". АНОНС

Поборотися за першу сходинку. "Шахтар" - "Ювентус". АНОНСОстанній іспит гірників. Донецький "Шахтар", який ще у попередньому турі виборов путівку до плей-оф ліги чемпіонів на домашньому полі зустрінеться із чинним володарем cкудетто - туринським "Ювентусом".
Попри те, що підопічні Луческу вже завоювали місце в одній 1/8 турніру, поєдинок із "бьянконері" стане боротьбою за першу сходинку квартету Е.

Для того, аби залишитись лідером групи, донеччанам вистачить і нічиєї. Утім "Ювентус" буде куди більш вмотивованим, адже у випадку поразки єврокубковий сезон для підопічних Конте може завершитись.

"Це остання гра у групі і для нас вона дуже важлива. Матч проти "бьянконері" для нас, як зустріч студента із викладачем. У "Ювентуса" велика історія. Тому на нас чекає особливий поєдинок. Це як складання іспиту в професора", - зазначив на передматчевій прес-конференції тренер "гірників" Мірча Луческу.

У складі українського клубу втрати мінімальні. Луїс Адріану не зможе вийти на поле через дискваліфікацію, яку форвард отримав за нехтування правилами фейр-плей у матчі проти "Норшелланда". У туринців також є кадрові проблеми. Через перебір жовтих карток не зіграє хавбек Клаудіо Маркізіо.

"Маркізіо дуже важливий гравець для Ювентуса. Думаю, Конте зможе знайти достойну заміну. Що стосується Адріану, то це була прикра помилка, за яку ми вибачились і погоджуємось з усіма зауваженнями УЄФА. Адріану дуже важливий гравець, утім окрім нього у нас є досвідченні Едуардо та Девіч", - продовжив Луческу.

Вперше на матч Ліги чемпіонів "бьянконері" виведе асистент Антоніо Конте - Анджело Алессіо, дискваліфікація якого завершилась раніше, аніж у самого наставника. Виконувач обов'язків головного тренера налаштований досить оптимістично і впевнений у перемозі своїх підопічних

"З перших хвилин потрібно встановити контроль над м'ячем. І не важливо, що від нас чекають "гірники". Ми не повинні дозволити супернику грати в його гру", - зазначив Алессіо.

Матч "Шахтар" - "Ювентус" розпочнеться традиційно о 21:45 за Києвом.

Добавлено: 5-12-2012, 11:47
0
0

Похожие публикации


Наверх