онлайн казино Украины

Ді Маттео погубила історія з Торресом

Ді Маттео погубила історія з Торресом Перед матчем з "Ювентусом" Роберто ді Маттео радили в "Челсі - не лишати 50 мільйонів фунтів у вигляді іспанського "Малюка" на лавці. Італієць попередження проігнорував.

Як повідомляє SunSport, керівництво "Челсі" знало про наміри Маттео не ставити Фернандо Торреса на матч проти "Ювентуса" у вівторок. Йому радили не робити цього, але італійський спеціаліст проігнорував попередження, хоча й розумів, що це може коштувати йому роботи.

Ді Маттео відмовився від послуг Торреса на вівторкову гру після невдалого виступу Фернандо у програному матчі проти "Вест Бромвіча" у суботу. Відтак Роберто вирішив знехтувати розпорядженнями керівництва і зробити ставку на Едена Азара у ролі форварда у Турині.

Поразка ж у цьому матчі стала останньою краплею для Абрамовича, який вже близько місяця готувався до заміни ді Маттео. РДМ був безжально звільнений о 4-й ранку, за кілька годин після нокауту "Челсі" в Лізі чемпіонів.

Колишній керівник "Ліверпуля" Рафа Бенітез був призначений проміжним керманичем команди - до кінця сезону. Для Торреса Бенітез - омріяний варіант керманича, адже допоміг форварду повністю розкрити свій потенціал, коли узяв його в "Лівер" з "Атлетіко" у 2007-му.

І хоча "Челсі" і надалі сподівається підписати Гвардіолу, Бенітез погодився обіймати посаду до кінця сезону, маючи, зокрема, на меті побудувати команду навколо одного з найдорожчих футболістів на Туманному Альбіоні.

Сам Торрес, якого вважають одним із фаворитів Абрамовича, був розлючений своєю заміною на Азара проти "Вест Бромвіча", а також у попередній грі проти "Ліверпуля". Тож він потайки був обома руками за призначення Бенітеза.

Форвард, який отримує 180 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень, сказав у нещодавньому інтерв'ю: "Рафа - найважливіший коуч у моїй кар'єрі. Він єдиний, хто знав, як зробити мене ще кращим".

Добавлено: 22-11-2012, 11:53
0
0

Похожие публикации


Наверх