онлайн казино Украины

На диво організовано і без голу. "Рома" - "Торіно" - 2:0.

На диво організовано і без голу. "Рома" - "Торіно" - 2:0.Маючи величезну перевагу у моментах та контролі гри, команда Зденека Земана все розтринькала. Аж поки не надійшла допомога з боку арбітра, який призначив сумнівний пенальті.

Не найкращий матч провів лідер "вовків" Ческо Тотті, якого після години гри заслужено замінили. Та й загалом "Рома" не зовсім була схожою на себе - команду, яка забуваючи про тили, забиває досхочу сам і пропускає теж вдосталь. Моменти у римлян були, а ось провалів "вдома" не так і багато.

Лише на 70-й хвилині господарі вирішили перестати клеїти дурня і закрутили голову суперникам та головному арбітрові у карному "Торо". Це Маркіньйос пройшов у гущу подій, завалився на газон, а Марко Гвіда вказав на позначку. пабло Освальдо використав свій шанс дуже легко - дочекався, поки Жійє впаде в один кут, після чого спрямував кулю в протилежний.

А згодом Міраелм П'яніч пальнув здалеку і з допомогою рикошету оборонця "Торіно" вдруге змусив приємно захвилюватись вболівальницькі серця фанів своєї команди. Команда Земана, о Диво!, не пропустила жодного голу, чого з неї майже не траплялось у сезоні. По суті, якщо не враховувати технічну пееремогу 0:3 над "Кальярі", лише раз - у поєдинку з "Аталантою" також на "Олімпіко" і також 2:0, коли суперпасом відзначився "Імператор".

"Рома", яка в наступному турі виїжджає до Пескари, набирає 20 пунктів - від третього, лігочемпіонівського місця, "джаллороссі" відділяють 7 пунктів. А "Торіно" продовжує спокійно почуватись у середині турнірки (13-те місце, 14 балів) і готуватись до туринського дербі з "Ювентусом", яке відбудеться уже 2-го грудня в 15-му турі.

Добавлено: 20-11-2012, 11:52
0
0

Похожие публикации


Наверх