онлайн казино Украины

Гольові шедеври легенд "Барселони". Ромаріо

Гольові шедеври легенд "Барселони". РомаріоBarca TV започатковує нову серію розповідей про найбільш знакових постатей каталонського клубу з випуску про бразильського чемпіона Ромаріо.

Чи пам'ятаєте той значний гольовий внесок Ромаріо у здобуття чемпіонського титулу "синьо-гранатових" у дев'яностих? Багато хто називає ту команду однією з найкращих у всій історії каталонців. Ромаріо, Стоїчков, Гвардіола, Куман, Хаджі, Надаль, Бакеро, Абелардо, Феррер - вони дарували колосальну радість від футболу.

Відтепер офіційний сайт ФК "Барселони" дає нам чудову змогу переглянути усі голи, забиті бразилійською десяткою у 1993-95 рр. Тут, звісно, буде легендарний фінт "Коротуна" у матчі, де "блауграна" розбила "вершкових" з рахунком 5:0, або ще один такий же пам'ятний, виконаний на стадіоні "Осасуни".

Barça TV започатковує нову серію фільмів із назвою Jugadores de Leyenda (Легендарні виконавці). У наступних серіях зможемо побачити творіння тих футболістів, які вписали своє ім'я в найновішій історії ФК "Барселони" - від Шустера до Ето'О, через Кумана, Гвардіолу, Луїса Енріке, Клюйверта, Рівалдо та Роналдінью.

Ну, а першим героєм цієї програми став Ромаріо да Соуза Фарія, який захищав кольори "Гордості Каталонії" у 90-х роках. Цей бразильський нападник наколотив чимало незабутніх голів, чим допоміг команді стати чемпіонами Іспанії та володарями Суперкубку, а сам став найкращим бомбардиром сезону 1993/94 із 30-ма голами. У тому ж 94-му виграв Мундіаль, що проходив у США, та завоював звання найкращого гравця року ФІФА. Тож насолоджуємось!

Добавлено: 16-11-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх