онлайн казино Украины

Румунія б'є Бельгію, Чорногорія очолює групу України. ТМ і відбір ЧС-2014.

Румунія б'є Бельгію, Чорногорія очолює групу України. ТМ і відбір ЧС-2014.Події у товариських матчах розвивались незвично блискавично, а ось у відборі до Мундіалю збірна Чорногорії завдяки скромній перемозі над Сан-Маріно з 10-ма пунктами вийшла на першу сходинку в групі, де грає збірна України.

Чорногорські хлопці досить швидко зробили свою справу. Нападник "Райо Вальєкано" Андреа Делібашіч оформив дубль ще у першому таймі, після чого настала гольова посуха, як для матчів проти аматорської команди Сан-Маріно. Але у другому таймі чорногорці прокинулись ще раз і відвантажили третій гол своїм гостям.

Що ж, після 0:6 на полі Сан-Маріно 11 вересня 2012-го року цей розгром дивиться вдвічі скромнішим, проте й не менш доленосним. Адже саме після сьогоднішньої гри збірна Чорногорії, набравши 10 балів очолила турнірну таблицю групи H. На 2 пункти відстає Англія, що зіграла ті ж 4 матчі, а у Польщі, яка має на одну гру менше, 5 залікових. Рідна збірна України набрала лише 2 бали, проте також провела лише 3 матчі.

У групі F відзначимо розбірку аутсайдерів. Азербайджан, який ледь не встояв у Португалії та Росії, понад 90 хвилин вів у рахунку на полі Північної Ірландії, проте у її складі був Девід Хілі, кращий бомбардир в історії цієї команди, який забивши на 6-ій доданій арбітром свій 36-й гол у складі націоналки.

ЧС-2014. Відбіркові матчі

Чорногорія - Сан-Маріно - 3:0 (2:0)

Голи: Делібашіч, 14, 31, Зверотіч, 68

Добавлено: 15-11-2012, 11:05
0
0

Похожие публикации


Наверх