онлайн казино Украины

Черговий шведський камбек - шедевральний Ібра поклав 4 голи Англії.

Черговий шведський камбек - шедевральний Ібра поклав 4 голи Англії.Златан Ібрагімовіч здійснив чергове шведське футбольне чудо. Його команда поступалась до 77-ї хвилини збірній Англії 1:2, проте вирвала підсумкову перемогу 4:2 завдяки генію свого лідера.

Це було, наче увісні, а нагадувало божевільний камбек шведів проти німців. З тією різницею, що в англійців не вистачило аргументів на 4 голи, а лише на 2. Златан же просто рвав і метав. По-доброму так, по-футбольному, його кунг-фу цього разу згодилось лише для голів, а ніхто зі суперників не постраждав, хіба що психічно.

Хоч команди й грали на "Френдс Арені", шведи зовсім не були схожими на друзів англійців, а навпаки - прагнули футбольної помсти за несправедливу поразку на ЄВРО-2012 у Києві у їх чи не найкращому матчі на турнірі. А Златан Ібрагімовіч забивав на будь-який смак. Чого лише вартий останній шедевр! У височенному стрибку ударом через себе ножицями метрів з 25-ти мінімум. Та Ви насолоджуйтесь, в жодному разі не відмовляйте собі у насолоді.

Крім суто естетичного задоволення від гри справжнього Лідера, це ще й приємний для нас удар по ментальності збірної, яка є одним із головних суперників українців у відборі до бразильського Мундіалю. Англійці довели, що вони не є якась непереможна чи просто велика команда. Добротний і кусючий європейський середняк, якого можна і варто обігравати, навіть якщо в твоєму складі немає Златана.

Швеція - Англія - 4:2 (1:2)

Голи: Ібрагімовіч, 20, 77, 84, 90+1 - Велбек, 35, Колкер, 38

Швеція: Ісакссон, Ольссон (Сафарі, 46), Люстіг (Сана, 74), Гранквіст (Антонссон, 73), Март. Ольссон, Ельм, Качанікліч, Ларссон (Янссон, 86), Чельстрем (Свенссон, 61), Ібрагімовіч, Ранегі (Вернблум, 89)

Англія: Джо Харт, Джонсон (Дженкінсон, 75), Колкер (Шоукросс, 74), Кейхилл, Бейнс, Джеррард (Хаддлстоун, 75), Стерлінг (Заа, 85), Осман, Ешлі Янг (Старрідж, 61), Клеверлі (Вілшер, 61), Велбек

Попередження: Гранквіст (68), Вілшер (87), Ібрагімовіч (90).

Добавлено: 15-11-2012, 11:05
0
0

Похожие публикации


Наверх