онлайн казино Украины

Коньков: Сьогодні Шевченко прилетить у Київ і ми ухвалимо рішення

Коньков: Сьогодні Шевченко прилетить у Київ і ми ухвалимо рішенняПрезидент федерації футболу України Анатолій Коньков найближчим часом планує зустрітися у Києві з Андрієм Шевченком, якому керівництво федерації запропонувало очолити національну збірну України.

Сам Шевченко взяв час на роздуми і обіцяв дати відповідь після товариського матчу в Софії, де українці зустрічалися з болгарами. Матч закінчився перемогою України - 1:0.

"З Шевченком ми зідзвонювалися, В четвер він прилітає до Києва, ми плануємо зустрітися. Думаю, що в п'ятницю або суботу буде ухвалене рішення. По телефону він нічого не озвучував, як він міг це зробити, якщо ми ще особисто не бачилися і тільки домовилися про зустріч. Приїде, поговоримо, після чого все буде зрозуміло. Нам потрібен тренер на перспективу теж, тому контракт, в якому йтиметься тільки про “відбір” до ЧС-2014, нам не підходить. Але щоб про це говорити, спочатку треба зустрітися, переговорити і з'ясувати, що він думає з цього питання.

"Нинішній "відбір" ні в якому разі ніхто "хоронити" не буде. Вся основна боротьба ще попереду.", - сказав Коньков.

Нагадаємо, президент Федерації футболу України Анатолій Коньков прийняв рішення запросити Андрія Шевченка на пост головного тренера збірної України.

Добавлено: 15-11-2012, 11:02
0
0

Похожие публикации


Наверх