онлайн казино Украины

Супердраматичне водне поло. "Леванте" - "Реал" - 1:2.

Супердраматичне водне поло. "Леванте" - "Реал" - 1:2.Нокаут Роналду, який помстився голом, нереалізований сумнівний пенальті "Мадриду", вирішальний гол на рахунку потенційно нового Рауля - Альваро Морати. І все це на фоні калюж та втрачених шансів "Леванте" перемогти. Розкішний сюжет!

Нагадаємо, неприємної травми голеадору "вершкових" Роналду завдав ліктем ще на старті гри Давід Наварро. У підсумку португалець, який заміняв на позиції центрфорварда Бензема та Ігуаїна, поки травмованих, змушений був залишити поле вже у перерві. Давіду Наварро, по-хорошому, вартувало вліпити миттєву червону картку за таке, але суддя навіть жовтої не вручив.

Ця заміна виглядала трохи дивною. У запасі на ту пору були Модріч, Кака та Ігуаїн, але Моур випустив... ще одного центрбека Рауля Альбіоля. Так, мадридці вели у рахунку, так, в запасі серед нападників був лише молодий вихованець молодіжного складу "вершкових" Мората, так, важке, повне калюж, поле заважало демонструвати якісну гру в атаці, та все ж - тренер претендента на чемпіонство випустив захисника!

А як би йому із задоволенням пригадували іспанські журналісти цю заміну, якби "Леванте" використав свій гольовий шанс за рахунку 1:1. І винуватцем провалу в обороні став саме Рауль Альбіоль. На 76-й хвилині запасний оборонець гостей скинув м'яча головою ідеально на хід Хуанлу, який вибіг віч-на-віч з Касільясом. Проте Ікер врятував команду, скоротивши кут обстрілу.

Потім ще був дивний пенальті від Муньїса Фернандеса, адже чіпляли Кальєхона, хоч і двічі, та за межами карного майданчика. Отже, можна було говорити максимум про червону за фол останньої надії та штрафний удар. Справедливості того вечора було чимало, тож Мунуа пенальті від Хабі Алонсо потягнув.

Моурінью вгадав з іншою заміною. Замість Месута Озіла на полі з'явився Альваро Мората - 20-річний форвард таранного типу, який дуже багато забиває за молодіжку "Реалу", але до сьогодні скромно мовчав у головній команді "вершкових". Одна хвилина на полі, і ось Мората, один з небагатьох вихованців клубу, який має шанси закріпитись в основі, стає героєм зустрічі! Щоправда, як можна було залишити на самоті у смертельній близькості до воріт 187-сантиметровго нападника "Мадриду", не зрозуміло абсолютно.

Жозе Моурінью не любить багато святкувати, тож коли команда вітала Морату, відразу став щось пояснювати Кальєхону та ді Марії. Вочевидь, як застрахуватись від втрати ще одного голу. Але команда не дослухалась до його порад і таки втратила концентрацію. Мартінс вийшов на побачення з Касільясом і майже обіграв Ікера. Але рука капітана "королів" завадила йому краще проштовхнути м'яч, тож довелось підлаштовувати ногу, а в результаті куля полетіла далеко і неточно, хоча ворота вже так і сяяли своєю порожнечею.

1:2 - "Леванте" втратив шанс наздогнати за очками чинного чемпіона. "Реал" же видряпує перемогу, а допомагає йому той, в кого Моурінью не дуже вірив. Чи зміниться його ставлення до Морати, чи почне португалець більше довіряти Альваро? Побачимо вже у наступному турі, де нас чекає Класіко на "Бернабеу" з "Атлетіком" з Більбао.

Добавлено: 12-11-2012, 11:30
0
0

Похожие публикации


Наверх