онлайн казино Украины

Рамос: Тренер "Наполі" випустив стільки нападників, що нам довелося закритися

Рамос: Тренер "Наполі" випустив стільки нападників, що нам довелося закритися Післяматчева прес-конференція головного тренера "Дніпра" Хуанде Рамоса.

- У суперника є такий гравець, як Едісон Кавані, який реалізував всі свої моменти. Це великий гравець і він сьогодні зробив результат. Ми контролювали хід матчу, але потім в наші ворота був забитий гол зі штрафного, що додало суперникові сил для нових атак. Ми доклали багато зусиль для досягнення позитивного результату, але в кінці тренер "Наполі" випустив на поле стільки нападників, що нам довелося закритися. Ми підсіли фізично, а "Наполі" зловив свою гру, що й дозволило їм сьогодні перемогти.

- У "Наполі" сьогодні забивав тільки Кавані. Хотіли б ви, щоб такий гравець виступав у вашій команді?

- Ви знаєте вартість Кавані? Він коштує 60 мільйонів, у нас вся команда стільки коштує. Коли граєш проти футболіста такого рівня, сподіваєшся, що він не зіграє у всю свою силу. Але сьогодні у Кавані була величезна мотивація, вона зіграла свою роль. Думаю, всі ми повинні бути горді тим, що вигравали на полі "Наполі" і змусили супротивника проявити свої найкращі якості, щоб домогтися перемоги ..

- Після цього матчу ваші шанси на вихід зменшилися?

- Думаю, зараз ми знаходимося в гарній позиції. Ми - лідери групи, і все залежить тільки від нас. Нам буде достатньо взяти одне-два очки, щоб вийти в наступний раунд. Якби нам сказали до початку турніру, що ми будемо знаходитися в такій ситуації, то ми б залишилися задоволені.

- Як ви думаєте, без Кавані "Наполі" б сьогодні переміг?

- Я думаю, що чемпіонат Італії для "Наполі" важливіший, ніж Ліга Європи. Вони залишили деяких ключових гравців на лаві запасних, щоб дати їм відпочити перед матчем чемпіонату. Тому ми якийсь час вели в рахунку і контролювали хід гри, а потім, коли вийшли основні гравці, нам довелося нелегко. "Наполі" - один з кандидатів на перемогу в Лізі Європи і конкуренцію йому можуть скласти ще від сили 2-3 команди.

- Чому Джуліано опинився на лаві запасних?

- Скоро в чемпіонаті на нас чекає дуже складний матч, тому сьогодні не вийшли Чеберячко і Матеус. Також нам треба було поберегти Джуліано. Але ми не розділяємо турніри на важливі і неважливі. На всі турніри ми налаштовуємося однаково і хочемо перемагати в кожному матчі, демонструючи хороший футбол.

Добавлено: 9-11-2012, 12:07
0
0

Похожие публикации


Наверх