онлайн казино Украины

Дефо перемагає "Марібор", а "Байєр" знову громить "Рапід". ЛЄ. 4 тур

Дефо перемагає "Марібор", а "Байєр" знову громить "Рапід". ЛЄ. 4 турЛондонські "шпори" в домашньому поєдинку впевнено здолали чемпіонів Словенії.

Переможний результат на "Вайт Харт Лейн" для команди Віллаш-Боаша приніс Джермейн Дефо - англійський нападник оформив хет-трик. Швейцарський "Базель" тільки наприкінці матчу зумів здолати опір непоступливого "Відеотона". Продовжує демонструвати незадовільні результати на європейській арені "Спортінг". Цього разу лісабонці на останніх хвилинах втратили перемогу над "Ґенком". Після чотирьох поєдинків португальці ризикують не пройти в наступний раунд змагань - минулорічні півфіналісти Ліги Європи з 2-ма пунктами в активі займають останнє місце в групі G.

"Інтер" прогнозовано здолав "Партизан". В квартеті Н вже все зрозуміло, в плей-офф турніру впевнено проходять "россонері" та "Рубін", який раніше тріумфував над "Нефтчі", а серби та азербайджанці в наступних двох наступних іграх вже не ставитимуть перед собою якихось турнірних цілей. Володіючи територіальною та ігровою перевагою, "Спарта" на виїзді здобула лише одне очко із "Хапоелем" із Кірьят-Шмони. Точно гратиме в 1/16 Ліги Європи "Ліон", французи після вольової вікторії над "Атлетіком" зі 100-відсотковим показником очолюють групу І.

"Лаціо" Владіміра Петковіча на "Олімпіко" не залишив жодних шансів на успіх "Панатінаїкосу". До слова, дублем за господарів відзначився чеський нападник "орлів" Лібор Козак. "Байєр" за сумою двох ігор з рахунокм 7:0 розгромив "Рапід". В групі К після чотирьох турів всі турнірні завдання вже вирішено - в наступний раунд впевнено проходять леверкузенці та наш харківський "Металіст". Щодо "Рапіда", то в цьогорічному розіграші Ліги Європи австрійці поки є абсолютними лузерами: віденці - єдиний колектив, який в груповому етапі турніру ще не здобував залікових балів.

"Гановер" тільки в доданий арбітром час здобув вольову перемогу над "Гельсінборгом". Ще один матч закінчився "сухою" нічиєю: "Твенте" та "Леванте" в Нідерландах один одному не забивали. Першим володарем путівки в 1/16 з квартету L став вищезгаданий "Гановер", а от за друге прохідне місце, скоріш за все, поборяться голландці та іспанці.

"Базель" - "Відеотон" 1:0

Гол: Штрелер (80)

"Спортінг" - "Ґенк" - 1:1

Голи: Вольфсвінкель (64) - Плет (91)

Вилучення: Схарс (59)

Добавлено: 9-11-2012, 12:06
0
0

Похожие публикации


Наверх