онлайн казино Украины

"Осасуна" поступається з насолодою для очей, "Атлетік" перериває чорну смугу.

"Осасуна" поступається з насолодою для очей, "Атлетік" перериває чорну смугу. Це сталось таки у 10-му турі іспанської Прімери. Команда Марсело Б'єлси вирішила припинити неподобство і виграти двобій зі своєю участю вперше за місяць. У матчі "Осасуни" з "Вальядолідом" неодмінно варто переглянути єдиний голасо- це було дуже красиво!

У всіх турнірах баски не могли здолати суперника. Навіть в Кубку Короля у четвер не змогли підібрати ключик до воріт друголігового "Ейбара" (0:0). І ось дубль Аріса Адуріса поклав край неприємній серії. Численні прихильники команди з Більбао, яка ставить лише на виконавців родом з регіону, сподіваються, що команду "Божевільного" чилійця нарешті прорве.

А поки "Атлетік" з 11-ма очками вибирається із зони вильоту, натомість пропонуючи там зовсім не затишне місце "Гранаді". В андалусійців залишається 8 пунктів, і це 19-те місце.

Нижче лише "Осасуна", яка вчергове зганьбилася перед власними вболівальниками. Здається, ім'я першого тренера на звільнення майже відоме і завершується воно на Менділібар. Принаймні у його підопічних поки лише 5 пунктів і погані перспективи у боротьбі за збереження прописки в елітному іспанському дивізіоні. До речі, "Вальядолід" тишком-нишком, а вже сьомий. У команди Мірослава Джукіча 14 залікових.

Насолоджуємось контрою новачків Прімери і чарівним завершенням від Патріка Еберта

"Осасуна" - "Вальядолід" - 0:1 (0:0)

Гол: Еберт, 83

Вилучення: Рубен, 76

Добавлено: 5-11-2012, 13:00
0
0

Похожие публикации


Наверх