онлайн казино Украины

Із Земаном не буває нудно, або все за 7 хвилин від Дестро! "Рома" - "Палермо" - 4:1

Із Земаном не буває нудно, або все за 7 хвилин від Дестро! "Рома" - "Палермо" - 4:1Маттіа Дестро вийшов на 73-й хвилині, заробив одну жовту карту, забив гол, почав знімати футболку, схаменувся, але вже було пізно, отримав другу жовту і покинув поле.

"Рома" у своєму стилі - від результативних поразок до погромів. Дякувати можна і потрібно Зденеку Земану, наставнику "вовків", які цього разу на диво легко розібрались з опонентом.

Постійно здавалось, що от-от і почнуть сипатись голи у ворота Гойкоечеа. Але ні, забивала "Рома" і, уявіть собі, не пропускала. Дуже потужна гра команди Земана. Голами відзначились всі гравці атакувальної лінії "вовків" і навіть Дестро, якому вистачило 7-ми хвилин, аби прийти, побачити, перемогти... і піти з дивним відчуттям недосказаності.

Що ж, можливо, арбітр і формаліст, зате для Дестро і багатьох його молодих партнерів це буде гарним наочним уроком. Правила є правила, навіть якщо такі дивакуваті, як жовта за зняття футболки.

"Палермо" передостанній (8 очок). А "Рома" вже шоста, маючи в активі 17 пунктів. Не все так зле, особливо після двох поспіль поразок, в яких римляни пропускали по 3 м'ячі від "Удінезе" на "Олімпіко" та "Парми" на "Тардіні".

Добавлено: 5-11-2012, 12:59
0
0

Похожие публикации


Наверх