онлайн казино Украины

Без Мессі шикує Вілья. Кубок Іспанії. "Алавес" - "Барселона" - 0:3

Без Мессі шикує Вілья. Кубок Іспанії. "Алавес" - "Барселона" - 0:3"Алавес" колись грав історичні 4:5 у фіналі Кубка УЄФА з "Ліверпулем", а тепер не встояв у 1/16 Кубка іспанського Короля перед "синьо-гранатовими" монстрами.

Тіто Віланова надав відпочинок цілій низці лідерів каталонської команди - Мессі, Хаві, Альбі, Педро та Вальдесу. Але й без них лідер Прімери не намучився з легендарною віторійською командою, яка нині грає аж у третьому дивізіоні Сегунді Б.

У складі "Барселони" по суті вийшли лише двоє з не основної обойми гравців - представники "Барси Б" Марк Бартра (у центр захисту) та Серхі Роберто (в опорну зону півзахисту). Зате в основу повернувся Дані Алвес, раніше травмований. Бразилець відзначився гольовим пасом. Це ж вдалось зробити також Вільї та Іньєсті.

Барсюки тепер чекають на свого наступного суперника, яким буде переможець пари "Кордоба" - "Реал Сосьєдад". Наступний раунд почнеться 28 листопада. Але перед ним ще доведеться відбути формальність - матч-відповідь з "Алавесом" на "Камп Ноу".

"Алавес" - "Барселона" - 0:3 (0:1)

Голи: Вілья, 40, Іньєста, 52, Сеск, 87

"Алавес": Урчі Ітурріос, Оскар Рубіо, Ернандес, Фернандес, Ману Гарсія, Хонан Гарсія (Сендоа, 71), Беобіде, Хайме, Вігейра (Льямас, 82), Гузман, Асьєр (Луїсми, 71)
"Барселона": Пінто, Дані Алвес, Бартра, Маскерано, Монтойя, Бускетс (Сонг, 56), Серхі Роберто, Сеск, Іньєста (Джонатан Дос Сантос, 75), Санчес, Вілья (Тельйо, 69)

Попередження: Гузман, 62, Луїсмі, 83

30 жовтня. "Мендісарроса", Віторія. Арбітр: Тейшейра Вітьєнес

Добавлено: 31-10-2012, 12:21
0
0

Похожие публикации


Наверх