онлайн казино Украины

Рамос: Гравці "Дніпра" дуже серйозно виросли за цей рік

Рамос: Гравці "Дніпра" дуже серйозно виросли за цей рік Тренер-тріумфатор Хуанде Рамос прокоментував красиву перемогу його команди над "Наполі".

"Цікавий провели сьогодні матч і здобули дуже важливі три очки. Добре почали гру, що полегшило нашу роботу. Усі, хто з нами грає, прекрасно знають, що "Дніпро" це команда, яка грає до кінця. Ті зусилля, що ми їх доклали, ця фізична витривалість вплинули на позитивний результат - перемогу над такою сильною командою, як "Наполі"

Таким чином, ми впевнено почуваємося після трьох перемог, але попереду складний шлях - на нас чекають ще три матчі, в яких нам треба отримати хороші результати, щоб вийти в наступний раунд.

Якщо говорити про гру "Дніпра" в поточному сезоні, пройшов ще один рік, і ми дуже серйозно виросли. Гравці знають мене, а я знаю, чого очікувати від своїх виконавців", - розповів після матчу Рамос в ефірі телеканалу "2+2".

Водночас Хуанде відмовився коментувати неприємний інцидент з хуліганськими діями щодо себе півзахисника італійців Марко Донаделя, пояснивши це емоціями.

Додамо, що це вже третя перемога дніпропетровців на груповому етапі Ліги Європи. з них дві домашні. У турнірній таблиці позаду і ПСВ (4 бали), і "Наполі" (3), і тим паче АІК (1), який сенсаційно здобув нічию в Нідерландах.

Добавлено: 26-10-2012, 12:59
0
0

Похожие публикации


Наверх