онлайн казино Украины

Втретє не відігрались. "Порту" - "Динамо" - 3:2

Втретє не відігрались. "Порту" - "Динамо" - 3:2Кияни за відсутності Олега Блохіна поступились в другому гостьовому поєдинку групового етапу Ліги чемпіонів.

На стадіоні "Драгау" в Португалії було забито аж 5 голів, хоча обидва суперники продемонстрували далеко не найкращий футбол. Загалом грі бракувало динаміки, м'яч переважно тримався в центрі поля, було вкрай мало ударів по воротах Шовковського та Елтона. Перший тайм зустрічі повністю можна записати в актив господарів. "Дракони" володіли ігровою та територіальною ініціативою, наслідком чого став рахунок 2:1 в роздягальню. Щоправда, в Португалії всі голи, які пропустило "Динамо", є швидше не результатом блискучих суперкомбінацій команди Перейри, а помилок оборонців українського клубу. Однак "динамівці" гідно поступились "Порту", в другому таймі "біло-сині", після того як Ідейє вдруге зрівняв рахунок, взагалі могли виривати перевагу, адже в цій 45-хвилинці українці виглядали краще за своїх візаві.

3:2 - підопічні Блохіна зазнають другої невдачі в цьогорічному груповому етапі Ліги чемпіонів, "дракони" ж, які за грою заслужили радше на нічию, тріумфують вже втретє. Чемпіони Португалії практично забезпечили собі потрапляння в наступну стадію турніру - в активі підопічних Перейри 9 балів та перше місце в групі А. Щодо "Динамо", то кияни зберігають реальні шанси вийти з 3-ї сходинки в плей-офф Ліги Європи. Для того ж, щоб українці отримали право навесні зіграТи в Лізі чемпіонів, підопічним Блохіна в решти матчах потрібно здобувати максимум очок і сподіватися, що залікових балів не дорахуються вищезгаданий "Порту" та ПСЖ.

Додамо, що в паралельному двобої квартету А Ібрагімовіч і компанія без проблем розібралися із "Динамо" заґребським.

До вашої уваги склади команд:

"Порту": Елтон, Даніло, Майкон, Мангаля, Отаменді, Лучо (к), Жоау Моутінью, Фернандо, Мартінес, Родрігес, Варела;

Запасні: Фабіано, Мігель Лопес, Ба, Андре Каштру, Дефур, Клебер, Атсу.

"Динамо": Шовковський (к), Бетао, Михалик, Тайво, Хачеріді, Велозу, Вукоєвіч, Ярмоленко, Гармаш, Гусєв, Ідейє;

Запасні: Коваль, Кранчар, Богданов, Аруна, Нінковіч, Мехмеді, Марко Рубен

Онлайн трансляція "Порту" - "Динамо"



"Порту" - "Динамо" - 3:2

Гол: Варела (15), Мартінес (36, 78) - Гусєв (21), Ідейє (72)

Добавлено: 25-10-2012, 12:24
0
0

Похожие публикации


Наверх