онлайн казино Украины

Це Вам не Чемпіонат України. "Порту" - "Динамо". Анонс

Це Вам не Чемпіонат України. "Порту" - "Динамо". АнонсВсе ще без головного тренера, однак зі сподіваннями на позитивний результат. У виїзному матчі Ліги чемпіонів проти "Порту" делегацію київського "Динамо" очолив Олексій Михайличенко. Олег Блохін через стан здоров’я все ще не повернувся до роботи в команді.

Утім, відсутність головного тренера жодним чином не позначається на налаштуванні команди на гру. У матчі проти португальців "динамівці", які в Чемпіонаті України зазнали двох поспіль поразок, сподіваються на здобуття залікових пунктів.

Як сказав Михайличенко...

"Перед нами стоїть завдання виходу з групи, тому нам обов'язково потрібен позитивний результат у завтрашньому матчі. Як ми будемо цього добиватися? Ми поговорили про це, готовимось. Але найголовніше - реалізувати усі ці наші задуми”, - сказав Олексій Михайличенко.

Підтримав його і капітан команди Олег Гусєв: “На жаль, ми потрапили у таку ситуацію - останні дві гри завершилися невдало. Але як сказав Олексій Олександрович - Чемпіонат України це один турнір, Ліга чемпіонів - зовсім інший. Отож завтра ніхто здаватися не буде”.

Матч проти "Порту" через травми пропустять три бразильці - Рафаел, Даніло Сілва та Леандро Алмейда. Окрім них, лазарет команди напередодні гри поповнив також Андрій Богданов, а от португальцю Велозу незначні проблеми зі здоров’ям зіграти у надважливому поєдинку, схоже, не завадять.

Вирішальне протистояння

У таборі суперників "Динамо", які із шістьма пунктами очолюють турнірну таблицю групи А, - ні слова про легке здобуття трьох очок. Наставник "Порту" Вітор Перейра переконаний: у дуелі із киянами визначиться доля путівки до плей-офф.

“Два перших матчі у Лізі чемпіонів ми провели на високому рівні. Сподіваємось зіграти так само і в грі проти "Динамо". Ми достатньо добре вивчили суперників, у складі яких вистачає кваліфікованих гравців. Думаю, що наше двоматчеве протистояння буде вирішальним для обох команд у нашій групі”, - сказав головний тренер "Порту" Вітор Перейра.

Ще один поєдинок квартету А відбудеться у Хорватії. У гості до загребського "Динамо" завітає зірковий "Парі Сен Жермен".

Добавлено: 24-10-2012, 12:56
0
0

Похожие публикации


Наверх