онлайн казино Украины

Ахметов: Постараємося, щоб "Челсі" не привітав Абрамовича

Ахметов: Постараємося, щоб "Челсі" не привітав Абрамовича Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов поділився очікуваннями від поєдинку проти лондонського "Челсі".

- Мірча Луческу сказав, що тепер "Шахтар" за своєю силою такий, як "Челсі". Ви згодні з його словами?

- Містера запитали, чи готовий "Шахтар" обіграти "Челсі", на що він відповів: "Так". Я хочу підтвердити слова головного тренера, який відчуває впевненість у тому, що "Шахтар" готовий обігравати "Челсі". Значить, це відчувають футболісти і, звичайно, я. Тому поділяю точку зору головного тренера: ми готові. А що буде насправді - гра покаже.

- Рінате Леонідовичу, сьогодні у Мірчі Луческу відмінний настрій, він цілий день жартує. Скажіть, який ваш настрій перед матчем?

- У мене настрій хороший, в Донецьку прекрасна погода. Головне, щоб ми жартували завтра, щоб після матчу у нас був хороший настрій і нам хотілося жартувати. Я впевнений, що наші футболісти зроблять все можливе і неможливе, щоб порадувати уболівальників.

- А чи буде грати якусь роль той фактор, що в Донецьк приїхав не просто клуб "Челсі", а переможець Ліги чемпіонів?

- Ми вже грали з переможцем Ліги чемпіонів – "Барселоною". Наша короткострокова мета - вийти з групи. Для цього ми повинні в кожному матчі показати все, що ми можемо. Я впевнений, що ми повинні віддати всі сили завтра і показати найкращу гру. Звичайно, приємно, що "Челсі" - переможець Ліги чемпіонів. Чим сильніший суперник, тим почесніше перемога над ним.

- Чи планується у вас зустріч з президентом "Челсі" Романом Абрамовичем? Якщо так, то про що будете з ним говорити?

- Думаю, зустріч буде. Наскільки мені відомо, Роман повинен прилетіти. Про що будемо говорити? Про життя, та й взагалі про що завгодно, крім футболу, тому що і у нього, і в мене, думаю, буде хвилювання. У нього завтра день народження, і ми постараємося все зробити для того, щоб його команда його не привітала. У нас хороші і теплі дружні стосунки, але завтра на полі буде боротьба. Сподіваюся, від цієї боротьби виграє, насамперед, уболівальник. І дуже бажано, щоб перемогли саме наші шанувальники і отримали величезне задоволення.

- В Англії називають Вілліана найдорожчим футболістом чемпіонату України. Ми знаємо, що "Челсі" ним цікавився. За скільки все-таки "Шахтар" готовий відпустити Вілліана?

- Зараз же не трансферний період. В даний час Вілліан - гравець "Шахтаря". І для того, щоб взимку була величезна боротьба за Вілліана, йому потрібно показувати свої найкращі якості. У такому випадку, я переконаний, за Вілліана будуть пропонувати не менше, ніж за Халка. Але для того щоб така пропозиція була, потрібно сьогодні показати все, що ти можеш. І не тільки сьогодні, тому що важливо, щоб була стабільність.

Добавлено: 23-10-2012, 12:59
0
0

Похожие публикации


Наверх