онлайн казино Украины

Фалькао не відпускає "Барсу". "Реал Сосьєдад" - "Атлетіко" - 0:1

Фалькао не відпускає "Барсу". "Реал Сосьєдад" - "Атлетіко" - 0:1В останньому матчі недільної програми 8-го туру Прімери мадридський "Атлетіко" у дуже важкій грі переграв на "Аноеті" непоступливих басконців.

"Сосьєдад" - абсолютно домашня команда, яка до поточного туру не програвала на "Аноеті", але й не набирала поки очок на виїзді. "Атлетіко" до суботи мав рівні з самою "Барселоною" показники за набраними балами і лише незначно поступався їй різницею голів.

Команди не надто активно провели перший тайм. Можливо, на це вплинув дощ, який періщив майже Зовсім інакше пішли справи у другій половині. прокинувся Фалькао, який накручував по кілька захисників, проходив і пробивав, але або не влучно, або на місці перебував голкіпер Субікараї. В середині тайму баска знову вдалось "засушити" гру і перевести у заспокійливе русло.

До того ж господарі гостро огризались на контратаках. Скажімо, за 8 хвилин до кінця зустрічі Вела отримав ідеальний пас на хід, вискочив на побачення з Куртуа, однак перекинув і бельгійського воротаря, і саму рамку. Потім був ще один розкішний постріл здалеку, коли куля просвистіла в небезпечні близькості до дев'ятки воріт "матрацників".

Та все вирішив ідеально виконаний штрафний удар від колумбійського "Тигра". Фалькао взяв короткий розбіг і закрутив над стінкою, а голкіпер басків виявився безсилим - перша домашня поразка "Сосьєдаду". Фалькао забиває свій дев'ятий гол, наздоганяє Роналду і скорочує відставання від Мессі до двох м'ячів.

Це якщо говорити про перегони бомбардирів. А в боротьбі за чемпіонство "Атлетіко" під керівництвом Дієго Сімеоне не відпускає каталонську "Барселону". Обидві команди ще не програвали і лише раз завершували матч внічию, тож після 8-ми турів мають в активі по 22 пункти.

"Реал Сосьєдад" - "Атлетіко" - 0:1 (0:0)

Гол: Фалькао, 89

Попередження: Бергара, 24, де ла Белла, 33, І. Мартінес, 53, Естрада, 82, Ільярменді, 89 - Феліпе Луїш, 67, Годін, 77

Добавлено: 22-10-2012, 14:06
0
0

Похожие публикации


Наверх