онлайн казино Украины

Луческу: "Шахтар" готовий перемогти "Челсі", ми не "Тоттенхем"

Луческу: "Шахтар" готовий перемогти "Челсі", ми не "Тоттенхем" Передматчева прес-конференція головного тренера донецького "Шахтаря" Мірчі Луческу.

- Поєдинок з таким суперником як "Челсі" - це грань між атакуючим футболом і авантюрою. Як завтра потрібно зіграти "Шахтарю", щоб не порушити цю грань?

- У першу чергу, мене завтра хвилює не видовищність, а результат. Ми повинні взяти три очки. Вперше за час мого перебування в Донецьку ми граємо з чинним чемпіоном Європи. Для наших уболівальників - це гордість. Для нашого клубу - задоволення. Якби ми з "Челсі" грали товариську гру, то довелося б заплатити, напевно, 1 - 1,5 мільйона. Тому такий матч - великий плюс для "Шахтаря" з усіх боків.

- Чи всі готові, чи всі здорові?

- Так, всі.

- У цьому сезоні "Челсі" показує хороший футбол, що ще раз показав у матчі з "Тоттенхемом". Як ви оцінюєте силу суперника?

- Хочу відзначити, що ми не "Тоттенхем". "Шахтар" вищий рівнем. Наші гравці сильніші індивідуально. Можу сказати, що наша команда більш організована.

- Ді Маттео говорив перед сезоном, що дуже хотів бачити у складі "Челсі" Вілліана. Наскільки Вілліан був близький до переїзду у Лондон?

- Вілліан був дуже далеко від "Челсі". Вони нічого не зробили для того, щоб здобути нашого гравця. "Челсі" офіційно пропонував ту суму, яку ми заплатили за Вілліана. Сподіваюся, завтра він доведе, що "Челсі" сильно помилився, коли не захотів підвищувати суму.

- А ви б хотіли дістати когось з гравців "Челсі"?

- Ви думаєте, хтось захоче переїхати з Лондона в Донецьк?

- "Шахтар" дозрів для перемог над такими великими клубами?

- Так, ми досягли такого рівня.

Добавлено: 22-10-2012, 14:02
0
0

Похожие публикации


Наверх