онлайн казино Украины

Матч "Наполі" - "Дніпро" може відбутися при порожніх трибунах

Матч "Наполі" - "Дніпро" може відбутися при порожніх трибунахУЄФА може допомогти "Дніпру" впоратися з "Наполі" у виїзній грі 4 туру Ліги Європи 8 листопада.

Суперника дніпрян зобов'язали терміново провести невелику реконструкцію стадіону "Сан-Паоло", щоб уникнути небезпеки для вболівальників. Проблема - зі штукатуркою верхніх і нижніх ярусів. Якщо до понеділка "Наполі" не надасть УЄФА кошторис і гарантії від міської влади, що стадіон приведуть у норму, доведеться приймати дніпрян на нейтральному полі, або на "Сан-Пауло", але при порожніх трибунах. Заковика в тому, що муніципалітет Неаполя не має наміру ремонтувати арену, поки клуб не погасить борг перед містом у 1,3 млн євро.

Вісім років тому наш клуб "Шахтар" вже грав в Італії без глядачів в кваліфікації ЛЧ - його суперник “Інтер” був покараний за фанатські безлади в попередньому розіграші. Той матч закінчився внічию - 1:1. Але далі за рахунок виїзної перемоги пройшов "Інтер".

Зараз, після двох турів ЛЄ, "Дніпро" лідирує в групі F з 6 очками, у "Наполі" і ПСВ - по 3. У третьому турі, 25 жовтня, "Дніпро" прийме неаполітанців вдома. Як стало відомо вчора, лідер команди Коноплянка вийде на ці ігри з продовженим контрактом.

Добавлено: 19-10-2012, 13:21
0
0

Похожие публикации


Наверх