онлайн казино Украины

Застрибнули в нічийний "експрес". Польща - Англія - 1:1

Застрибнули в нічийний "експрес". Польща - Англія - 1:1З англійцями вміють грати не лише українці. У достатньо рівній грі можна говорити про те, що обидві команди "застрибнули" на нічию, тим паче, всі голи забивали головою, і підсумок поєдинку міг бути будь-яким.

Через неадекватну поведінку керівництва варшавського стадіону, яке не здогадалося зачинити дах над ареною, "Національний" перетворився на басейн.Тому вчора грати на цьому полі можна було лише у водне поло.

Тож учора ганьбу пережили не лише українці через щось на кшталт футболу у виконанні рідної збірної, а й поляки, чию організацію матчу і самі наші сусіди, і англійські ЗМІ називали просто - "Фарс".

Зате у Польщі жартували над собою - "ми змогли на день затримати англійців", "Польща-Англія - досі 0:0". Віра у свою збірну там, звісно, була, але така схожа на нашу, бо ж вірити у своїх потрібно завжди і всюди, незважаючи ні на що. Якщо вони дійсно свої, рідні і вміють не лише хамити журналістам, а й старатися, віддавати серце на полі, та так, що пробачаєш їм все і навіть наперед.

Польська збірна розчарувала на ЄВРО-2012. З доволі пересічної групи пройшли греки і чехи, а поляки так і не спромоглись на перемогу. До речі, всі матчі європершості на "Національному" стадіоні поляки завершували саме з рахунком 1:1.

У матчі проти Англії здавалось, що все буде як завжди: великі надії місцевих вболівальників будуть жорстоко розбитими потужними "родоначальниками футболу". Англійці контролювали м'яч і гру, хоча й моментів не створювали. Але чи потрібні моменти, коли маєш у скалді Стівена Джеррарда та Вейна Руні? Стіві подав, "Шрек" скористався помилкою Піщека і вгатив у ворота.

І ось згодом польські футболісти показали, що національна збірна для них не порожнє місце і за біло-червоні кольори вони битимуться хоч би там що. Саме характер, а не якась захмарна майстерність привів їх до голу. Свої моменти послідовно марнували Гросіцкі, Левандовскі, Обраняк, Вавжиняк. Але команда Форналіка не зважала, а продовжувала методично розхитувати пасивних англійців, які взагалі вийшли на другий тайм пасивними сплячими людьми, котрим потрібно відбути ці 45 хвилин. Мабуть, перепили заспокійливого чайочку у перерві.

Як би там не було, гол зрів, зрів і визрів у вигляді помилки Джо Харта на виході, чим скористався центрбек "Торіно" Каміль Глік. Поляки ще мали кілька нагод, хоча могли й пропустити. Це їх пробачив Руні, який недбалим ударом вище з кількох метрів довів - англійська команда вийшла на другу половину без належної концентрації.

Що ж, польську збірну вперше за тривалий час чекають схвальні відгуки простих вболівальників і експертів. Команда Форналіка билась, старалась, переборювала свої слабкості і показала деяким товаришам хороший приклад - як треба ставитись до команди, за яку вболіває вся країна, і що не в одних преміальних щастя.

Тарас Котів, Футбол24

Про перебіг матчу, який інтригував, адже грали суперники збірної України по відбору до ЧС-2014, а вірити у бразильську мрію ми будемо, хоч і без надії, та до кінця, розповідала онлайн-трансляція Польща - Англія.

Польща - Англія - 1:1 (0:1)

Польща: Титонь, Васілевскі, Вавжиняк, Піщек, Глік, Поланскі, Гросіцкі, Обраняк, Криховяк, Вшолек, Левандовскі

Англія: Харт, Джонсон, Лескотт, Ягелка, Коул, Каррік, Джеррард, Клеверлі, Мілнер, Руні, Дефо

Голи: Глік, 70 - Руні, 31

Попередження: Поланскі, 11, Е. Коул, 38

Добавлено: 18-10-2012, 12:28
0
0

Похожие публикации


Наверх