онлайн казино Украины

Жіру винагородив французів за характер. ЧС-2014. Іспанія - Франція - 1:1

Жіру винагородив французів за характер. ЧС-2014. Іспанія - Франція - 1:1Як і у 1/4 фіналу європершості, збірна Іспанії зійшлася з командою Франції. Можливо, чемпіонів Європи ввела в оману та легка прогулянка, бо сьогодні вони не були схожі на себе і закономірно втратили перемогу.

На ЄВРО-2012 дублем відзначився півзахисник мадридського "Реалу" Хаві Алонсо, а більше ніхто й не забивав.

У підсумку іспанці вдруге поспіль здобули титул найкращої команди континенту, а у французів за мотивами гри дискваліфікували Саміра Насрі, який викинув злість на французьких журналістів. Франція не Україна - там за хамство проти представників ЗМІ карають жорстко, навіть якщо це один з лідерів команди.

До речі, головний тренер "гальських півнів" Дідьє Дешам послідовно не викликає Насрі до збірної, хоча термін його покарання, вже наче минув. Щодо турнірного становища, то перед матчем обидві команди мали по 6 пунктів після двох турів. Найближчий конкурент Грузія набрала 4, але й матчів провела на два більше.

Цього разу жодна зі збірних не хотіла поступатись - як підсумок нічия. Іспанці непогано провели перший тайм. Моментами не засипали, але гол забили, а Сеск мав забивати другий, але Уго Льоріс відмінно парирував його удар з позначки. З іншого боку французам не зарахували, як здалось, чистий гол.

У таймі другому іспанці взагалі кинули грати. Це вже була ніяка не "Фурія" і аж ніяк не червона. За жалюгідну гру їх покарав Жіру, який замкнув головою класну комбінацію партнерів Сіссоко та Рібері. До речі. Жіру та Сіссоко вийшли лише на заміну. тож ожна сміливо говорити про тренерський успіх Дешама на мадридському "Вісенте Кальдерон".

Зрештою, обидві команди мають непогані шанси на путівку до Бразилії.

Добавлено: 17-10-2012, 11:38
0
0

Похожие публикации


Наверх