онлайн казино Украины

Лігочемпіонівський дебют Блохіна

Лігочемпіонівський дебют БлохінаОлег Блохін проведе перший матч на посаді наставника "Динамо" у найпрестижнішому клубному турнірі Європи.

25 років тому Олег Блохін востаннє брав участь у розіграші Кубка чемпіонів. Тоді у 1987-му році "Динамо" протистояв шотланський "Рейнджерс" (Глазго). Тепер же Олег Блохін готується дебютувати у Лізі чемпіонів вже у ролі головного тренера команди, із якою свого часу тріумфував у Кубку Кубків та Суперкубку УЄФА.

За той короткий час, який був у розпорядженні наставника після офіційного представлення, Блохін не надто багато встиг змінити у тактичних побудовах та досі не визначився зі складом на гру, однак традиційно для себе суттєво вплинув на атмосферу у роздягальні.

Суперника киян - заґребське "Динамо" командою-загадкою для господарів явно не назвеш. Попередній матч хорватів проти "Порту" - найактуальніше відео для гравців команди Блохіна та й самого наставника напередодні очного поєдинку.

З нетерпінням чекає на протистояння із хорватським клубом Ніко Кранчар. Півзахисник свого часу став наймолодшим капітаном у багаторічній історії заґребського "Динамо".

Ще один матч групи А відбудеться у Португалії, де зустрінуться станом на даний момент лідери квартету. Французький "Парі Сен Жермен", який у першому турі декласував київське "Динамо", зіграє проти "Порту".

Добавлено: 3-10-2012, 13:07
0
0

Похожие публикации


Наверх