онлайн казино Украины

"Відзев" вперше в сезоні втратив очки

"Відзев" вперше в сезоні втратив очки"Червону армію" спинили. "Відзев", непереможний у стартових чотирьох турах Екстракляси, втратив очки у п'ятому, приймаючи найтитулованіший клуб Польщі - "Гурнік" (Забже).

Цікаво, що шлях до воріт лідерів чемпіонату віднайшов український легіонер. Олександр Шевелюхін, який у вітчизняному елітному дивізіоні захищав кольори "Кривбаса", "Ворскли", "Закарпаття", "Львова" та "Севастополя", тепер бере участь у польських баталіях. Та ще й на провідних ролях.

Гол центральний захисник забив після подання кутового. В другому таймі перевага "гірників" могла стати ще вагомішою. Однак форвард із Буркіна-Фасо Накоулма, перебуваючи у вигідній позиції, не зумів вразити ворота своєї колишньої команди.

А от кутові в цьому матчі були для футболістів найкращими гольовими моментами. "Відзев" забив також після корнеру. Найспритнішим у карному майданчику виявився Маріуш Стемпінскі. 17-річний форвард убив двох зайців - врятував свою команду від поразки і встановив рекорд Екстракляси, ставши наймолодшим в історії автором голу.

1:1- cуперники залишили собі по нулю в графі поразок. "Відзев" залишається на вершині, випереджаючи "Легію" та "Лех" на два пункти. "Гурнік" - на 8-ve місці.

Добавлено: 25-09-2012, 11:54
0
0

Похожие публикации


Наверх