онлайн казино Украины

За крок до сенсації в Барселоні та несподіваний БАТЕ. Результати 1 туру ЛЧ.

За крок до сенсації в Барселоні та несподіваний БАТЕ. Результати 1 туру ЛЧ. Підопічні Тіто Віланови ледь не поступилися на "Камп Ноу", чемпіони Румунії несподівано обіграли "Брагу", а "Лілль" стартував з принизливого фіаско.

Два голи Генріха Мхітаряна на "Донбас Арені" допомогли підопічним Мірчи Луческу очолити свою групу. В паралельному поєдинку чемпіони Європи "Челсі" та перша команда Італії "Ювентус"розписали бойову нічию. Справжнім героєм матчу проти "Браги" став бразилький легіонер ЧФР Рафаель Бастос. Результат матчу в Португалії є дещо несподіваним, адже "каноніри" володіли територіальною та ігровою ініціативою впродовж всіх 90-та хвилин, а румуни з 100-відсотковою ефективністю реалізували свої моменти біля воріт Бету.

Зуміли здивувати на старті групового раунду найпрестижнішого турніру Старого світу і скромні білоруси - БАТЕ несподівано провчив "Лілль" на його ж території. Доля поєдинку була вирішена ще в першому таймі, в другій же половині французи не змогли переломити хід зустрічі і задовільнилися лиш голом престижу у виконанні Шеджу.

В Манчестері місцевому "Юнайтед" вистачило одного влучного удару, щоб тріумфувати над "Галатасараєм", який доволі рівно зіграв проти грізних "червоних дияволів". Найнуднішим за моментами та ефектністю, мабуть, можна вважати двобій в Шотландії. "Селтік" за весь матч спромігся завдати лише одного удару в рамку воріт суперника, а "Бенфіка" вирішила не псувати настрій мешканцям Глазго.

Ну і здивував "Спартак" Унаї Емері. В протистоянні з грандом москвичам навіть вдалося вести в рахунку на "Камп Ноу". Поховав всі надії росіян на історичну вікторію Ліонель Мессі, який двічі вразив ворота нашого Андрія Диканя та врятував "Барселону" від ганьби.

До вашої уваги результати всіх поєдинків:

"Шахтар" - "Нордшелланд" - 2:0. Звіт про матч

Голи: Мхітарян (44, 76)

"Челсі" -"Ювентус" - 2:2. Звіт про матч

Голи: Дос Сантос (31, 33) - Відаль (38), Квальярелла (80)

"Лілль" - БАТЕ - 1:3

Голи: Шеджу (60) - Володько (6), Родіонов (20), Олехнович (43)

Добавлено: 20-09-2012, 12:08
0
0

Похожие публикации


Наверх