онлайн казино Украины

Луческу: "Нордшелланд" - міні-копія "Барселони"

Луческу: "Нордшелланд" - міні-копія "Барселони"Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що його команда отримала серйозного суперника в першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів, незважаючи на те, що данський "Нордшелланд" вперше грає в найпрестижнішому єврокубковому турнірі.

"Вчора сказав своїм гравцям, що по своїй грі "Нордшелланд" дуже схожий на "Шахтар". Такий же вихід з оборони, так само вибудовуються стандартні положення. "Нордшелланд" так само атакує, комбінує в середині і лінії нападу. Якщо їхній тренер неодноразово бував в Барселоні і стежив за тренувальним процесом однойменної команди, це підтверджує мої слова. Напевно, це все ж міні-копія "Барселони".

Але будь-яка копія має свої проблеми, які нам потрібно знайти і реалізувати. Ми ж нікого не копіювали.

Як і команди, які я тренував в Італії, Румунії і Туреччини. Вони відрізнялися комбінаційним атакувальним футболом, при якому забивалося дуже багато м'ячів. У "Шахтаря" своя гра, яка властива тільки цій команді і ні в кого не копіювалася. Крім того що, як тут було відзначено, данці схожі манерою гри на "Барселону", вони ще дуже дисциплінована і тактично сформована команда. Тож очікується вельми складна гра.

Що ж стосується порівняння "Нордшелланда" з "Шахтарем", то наші гравці набагато більш технічні, мають більш різноманітний арсенал. Думаю, що, врешті-решт, це повинно позначитися, - сказав Луческу.

Добавлено: 19-09-2012, 11:18
0
0

Похожие публикации


Наверх