онлайн казино Украины

Без права на помилку. "Шахтар" - "Нордшелланд". Анонс

Без права на помилку. "Шахтар" - "Нордшелланд". АнонсНаскільки норовливою виявиться темна конячка? Донецький "Шахтар" слідом за київським "Динамо" вступає у вир боротьби Ліги європейських Чемпіонів.

У стартовому турі групового етапу гірники приймають потенційного аутсайдера квартету "Е" "Нордшелланд". Втім, про недооцінку потенціалу суперників не може бути й мови.

"Помаранчево-чорні" чудово пам'ятають минулорічний турнір, у якому стали жертвою, зокрема, на перший погляд скромного кіпріотського "Апоела". Крім того, чемпіон Данії "Нордшелланд" встиг зарекомендувати себе як команда, що сповідує футбол, не притаманний скандинавським клубам. Мірча Луческу навіть вгледів в опонентах риси, притаманні власним підопічним.

"Нордшелланд" дуже сходжий на "Шахтар". Такий самий вихід з оборони, так само вибудовують стандартні положення. "Нордшелланд" так само атакує, комбінує у центрі та лінії нападу”, - каже головний тренер донецької команди Мірча Луческу.

В найближчій грі чемпіонів України влаштує, звісно, тільки перемога. Амбіції "Шахтаря" сягають куди далі групової стадії чемпіонської Ліги. А щоб кинути виклик наступним суперникам - туринському "Ювентусу" та лондонському "Челсі", дозволити собі втрачати очки з данцями донеччани не можуть.

Добавлено: 19-09-2012, 11:18
0
0

Похожие публикации


Наверх