онлайн казино Украины

Ерік Моралес: Маркес мене тихо ненавидить

Чемпіон світу за версією WBC у 2-ій найлегшій вазі Ерік Моралес (52-7, 36 КО), який через півтора місяця зустрінеться з "небитим" претендентом Денні Гарсією (22-0, 14 КО), щоб утримати кар'єру на вищому рівні, висловився щодо можливості поєдинку з власником поясу WBO у легкій вазі Хуаном Мануелем Маркесом (53-6-1, 39 КО).

Маркес як і раніше залишається без суперника, так як Ламонт Пітерсон, з яким команда мексиканця вже майже домовилася про бій, вирішив, що матч-реванш з Аміром Ханом привабливіший у фінансовому плані.

За чутками з Мексики, Маркес, що залишився ні з чим, цілком може поборотися з не менш іменитим земляком Моралесом 14 червня на арені Dallas Cowboys Stadium в Арлінгтоні (США). Ерік заперечує таку можливість, звалюючи провину на Хуана Мануеля.

"Я впевнений, що ні Фернандо Бельтран, промоутер Маркеса, ні сам Маркес не будуть домагатися такого поєдинку, - пояснив свої міркування Моралес. - Вони все ще продовжують злитися на мене і тихо ненавидіти".

Нагадаємо, що відсутність симпатії між Еріком і Хуаном Мануелем виникла ще з тих часів, коли обидва бійця боксували під знаменами компанії Top Rank. Маркес стверджує, що він постійно просив промоутера організувати йому зустріч з Моралесом, проте, за його ж словами, Ерік кожного разу відмовляв, аргументуючи своє рішення тим, що "Dinamita" все ще недостатньо відомий.


Источник: http://sportanalytic.com

  • 0
Добавлено: 14-02-2012, 00:42
0
169

Похожие публикации


Наверх