онлайн казино Украины

Забути про Лігу чемпіонів! УПЛ. 9 тур. "Динамо" - "Карпати"

Забути про Лігу чемпіонів! УПЛ. 9 тур. "Динамо" - "Карпати"Протистояння "Динамо" та "Карпат" завжди були принциповими і непоступливі галичани неодноразово позбавляли столичну команду очок.

14.09.2012. 19:00. Київ, стадіон НСК “Олімпійський”. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

От тільки вже впродовж п'яти поєдинків “зелено-білі” не можуть зіграти із “Динамо” бодай внічию. Щоправда, і програли з різницею більш, ніж в один м'яч, за цей період вони лише одного разу - у серпні минулого року підопічні Сьоміна здолали львів'ян - 2:0.

Шовковський поза заявкою

У “Динамо” кадрових втрат майже немає - у лазареті залишається лише Марко Рубен, якому на відновлення ще потрібно близько тижня. А от Тарас Михалик вже тренується разом з усіма, щоправда його участь у матчі досі під питанням. А от точно не потрапить у заявку Олександр Шовковський - ветеран поки що набиратиме форму іграми за молодіжку.

Виснажені дорогою

Що ж до фізичної готовності багатьох динамівців - то вона під питанням. Справа в тому, що багато із них отримали виклик у свої збірні, і нехай не кожен з них і взяв участь у матчах своїх національних команд, проте виснажливі перельоти також можуть датися взнаки.

Фактор Ліги чемпіонів

Не можна залишити поза увагою і те, що у на наступному тижні “Динамо” гратиме у Лізі чемпіонів із ПСЖ. І що б там гравці не говорили, що зараз вони зосереджені лише на “Карпатах”, вівторковий поєдинок таки напевне тиснутиме на підсвідомість.

Шанс для “Карпат”

Це може зіграти на руку Ніколаю Костову, адже після двох поразок - від “Шахтаря” та донецького “Металурга” наставник, який не так давно очолив львів'ян, мав вдосталь часу, аби підготувати гравців до зустрічі з одним із лідерів чемпіонату, та донести до гравців ідеї щодо його бачення гри. До того ж за два тижні “карпатівці” вже повинні були б скучити за футболом, тож мали б вийти на поле більш свіжими за опонентів і викластися на усі сто відсотків. Тим паче, що далеко не найкраще турнірне становище до цього зобов'язує. На жаль, не допоможе Костову у цьому матчі дискваліфікований Касьян.

Психологія також вирішує

Але це про фізичний стан, а от психологічний... Нехай “Карпати” і програли два тури тому “Шахтарю”, проте у цьому поєдинку вони явно не вважалися фаворитами, тож і трагедії з поразки ніхто робити не став.

Інша ситуація в “Динамо”. Саме з “Шахтарем” підопічні Сьоміна грали в останньому турі і програли принциповому опоненту майже за усіма показниками. Це може неабияк вплинути на чемпіонські амбіції киян, зрештою, як і може зарядити їх на боротьбу. А як воно буде насправді? Прогнозувати поки важко.

А в перерві буде музика

Найбільш спокійно за перипетіями цього матчу, напевне, спостерігатиме Тарас Чубай, адже він уболіває одразу за дві команди.

“Якщо я вболіваю, то саме за ці дві команди і за збірну. “Динамо” - одна з найпрофесійніших команд в Україні, а “Карпати” – найрідніша. Хлопці демонструють самовіддану боротьбу навіть з відомими, маститими клубами і за свою історію дивували не раз. Тож, запрошую усіх на гру - буде цікаво!”, - сказав музикант, який у перерві поєдинку виконає низку пісень на НСК “Олімпійський”.

Всього ж суперники провели між собою 36 матчів, в яких кияни святкували перемогу 23 рази, вісім матчів завершилися внічию і лише п'ять звитяг за львів'янами.

Детальніше ж про сам матч Вам розповість онлайн-трансляція "Динамо" - "Карпати".

Добавлено: 14-09-2012, 11:23
0
0

Похожие публикации


Наверх