онлайн казино Украины

Німці кривдять сусідів, Нідерланди позбавляють ілюзій Угорщину

Німці кривдять сусідів, Нідерланди позбавляють ілюзій УгорщинуСвої другі перемоги здобули команди Йоахіма Льова та Луї ван Гааля - цього разу на досить непростих виїздах.

Протистояння географічних сусідів завжди принципове, зі своєю давньою історією. Для австрійців цей матч, майже як гра з з Росією для українців - битва на значно більше, ніж звичайнісінькі 3 пункти. Ось і цього разу вони віддали всі сили, могли зрівняти рахунок завдяки фінальному штурмові, але Арнаутовіч не влучив з кількох метрів та й клас німецької дружини виявився банально вищим.

У жовтні збірну Німеччини, яка набрала 6 очок з шести можливих, чекають гостьовий матч з Ірландією і домашній поєдинок зі шведами. Підопічні Марселя Коллера зіграють вдома і на виїзді з Казахстаном.

Збірна Австрії - Збірна Німеччини - 1:2 (0:1)

Голи: Ройс, 44 - 0:1; Озіл, 52 - 0:2; Юнузовіч, 57 - 1:2.

АВСТРІЯ: Алмер - Гаріч, Прьодль, Погатец, Фухс (капітан) - Баумгартлінгер (Янко, 85), Кавлак - Арнаутовіч, Юнузовіч, Іваншиц (Янчер, 75) - Гарнік (Бургшталлер, 55).

НІМЕЧЧИНА: Нойєр - Лам (капітан), Хуммельс, Бадштубер, Шмельцер - Хедіра, Кроос - Мюллер, Озіл, Ройс (Гьотце, 46) - Клозе (Подольскі, 75).

Попередження: Предль, 18; Фухс, 60; Баумгартлінгер, 81 - Лам, 71.

Суддя: Бйорн Кюйперс (Голландія).

11 вересня. Відень, Австрія. Стадіон "Ернст Хаппель". 47500 глядачів (аншлаг).

Добавлено: 12-09-2012, 11:50
0
0

Похожие публикации


Наверх