онлайн казино Украины

Ліга Європи: ПСВ і "Анжи" - 14 голів на двох, "Фейєнорд" вилітає

Ліга Європи: ПСВ і "Анжи" - 14 голів на двох, "Фейєнорд" вилітає14 м’ячів в одні ворота. Саме стільки, за підсумками двоматчевої дуелі стикових матчів Ліги Європи забив ейндховенський ПСВ у ворота чорногорської "Зети".

Після 5:0 у виїзному поєдинку на домашньому полі голландський клуб потішив уболівальників 9 голами. Хет-триками у матчі відзначились Тім Матавж Та Вейналдум Джорджинью.

Не так весело було фанатам іншої голландської команди – “Алкмару”. На власному полі АЗ пропустив 5 сухих м’ячів від махачкалинського “Анжи”. Ще до перерви свої прізвище на табло записали Бусуфа та Ето'О. А у другому таймі автографи у воротах господарів поставили Траоре Гонсалес та Ляіялов - 5:0.

А от команда, яка серйозно попсувала нерви київському "Динамо" - "Феєнорд" - не змогла пройти чеську "Спарту". Після домашньої нічиєї 2:2, срібний призер Ерадивізії пропустив 2 сухих голи на виїзді. На 61-ій Кадлец впевнено реалізував пенальті, а ще за 10 хвилин Ярошик класно зіграв головою у чужому штрафному майданчику.

Добавлено: 31-08-2012, 13:23
0
0

Похожие публикации


Наверх