онлайн казино Украины

"Малазі" знадобилось два євросезони для прориву в Лігу чемпіонів

"Малазі" знадобилось два євросезони для прориву в Лігу чемпіонівІсторичний прорив. Попри те, що іспанська "Малага" напередодні нового сезону через фінансові труднощі змушена попрощатися одразу із кількома лідерами, команді все ж вдалося пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів.

На шляху до історичного досягнення андалусійці обіграли за підсумками двох матчів грецький "Панатінаїкос". Перемога 2:0 у домашньому поєдинку дозволила команда Пеллегріні впевнено почуватися на чужому полі. Пробити оборону "Малаги" греки мали шансів небагато, а от пропустити могли не раз. У підсумку андалусійці задовольнились нульовою нічиєю, яка вперше в історії вивела команду до групового етапу Ліги чемпіонів.

Цікаво, що "Малага" проводить лише другий єврокубковий сезон у своїй історії. У ході дебютній кампанії команда у восьми виїзних матчах Кубка Інтертото - 2002 і Кубка УЄФА - 2002/03 здобула 5 перемог при всього одній поразці.

Гол українця Олександра Яковенка допоміг "Андерлехту" здобути перемогу над кіпрським АЕЛом. А заодно і оформити путівку до Ліги чемпіонів. Компанію команді Яковенка у престижному турнірі складуть білоруський БАТЕ, хорватське "Динамо" та португальська "Брага", яка у серії пенальті переграла "Удінезе".

Ще один матч зіграли команди у кваліфікації Ліги Європи. Путівку у груповий етап у протистоянні із московським "Динамо" виборов німецький "Штутгарт".

Добавлено: 29-08-2012, 13:04
0
0

Похожие публикации


Наверх