онлайн казино Украины

За крок до групового етапу. "Динамо" - "Борусія" (М). Анонс

За крок до групового етапу. "Динамо" - "Борусія" (М). АнонсВизначальний тиждень для "Динамо". Команда Юрія Сьоміна - на порозі надважливих поєдинків на старті сезону. Один із них - матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти гладбахської "Борусії".

Попри виїзну перемогу із рахунком 3:1, динамівці все ж розуміють - путівка до групового турніру ще не оформлена і будь-яке розслаблення може надихнути суперників на камбек.

А НСК "Олімпійський" справді буде кому заповнити. На стадіоні вільні місця навряд чи будуть - за день до матчу майже усі квитки на гру були продані.

Вже у неділю, 2-го вересня, "Динамо" чекає ще один надважливий іспит - команда Сьоміна в рамках чемпіонату України зіграє на “Донбас-Арені” проти лідера першості - “Шахтаря”. Утім, натсавник киян наразі так далеко не забігає. На порядку денному - здобуття путівки до групового раунду ліги чемпіонів, де команда не виступала уже впродовж двох сезонів.

Зазначимо, що цього тижня лазарет “Динамо” нарешті остаточно спорожнів. Капітан динамівців Олександр Шовковський, який уже тривалий час поза грою, за словами Сьоміна може вийти на поле вже у матчі дублюючих складів “Динамо” та “Шахтаря”. Окрім цього, до лігочемпіонівських баталій готовий повернутися Євген Хачеріді, який пропустив три єврокубкових поєдинки киян через дискваліфікацію.

Добавлено: 29-08-2012, 13:02
0
0

Похожие публикации


Наверх