онлайн казино Украины

Лозанна покарає "Металіст" та "Карпати"

Лозанна покарає "Металіст" та "Карпати" Чутки про те, що харківський "Металіст" та львівські "Карпати" отримають від Лозанни найсуворіше покарання можуть виявитися правдою.

Зокрема, видання EURO.com.ua, посилаючись на джерело близьке до ФК "Металіст", стверджує, що українські команди програли справу, яку розглядали в Лозанні доволі довгий час.

Нагадаємо, що мова йде про нібито договірний матч, який команди "Металіст" і "Карпати" провели ще в 2008-му році. Тепер же клубам загрожує зняття по 9 очок, а також грошовий штраф. Крім цього "Металіст" втратить одну з шести завойованих "бронз".

Чутки щодо програної справи ходять давно, через що нібито футболісти "Металіста" провели вельми невдалі ігри з "Металургом" (Запоріжжя), "Металургом" (Донецьк) і "Арсеналом" (Київ). Як говорить футбольний аналітик Володимир Миленко, тренерський штаб нічого не міг вдіяти з гравцями, позаяяк ті просто не хотіли грати.

Тепер очевидно, що футболісти зібралися, і будуть робити основну ставку на Лігу Європи, а не на чемпіонат, як до цього, адже якщо у харківського клубу віднімуть 9 очок, то "Металісту" буде досить важко поборотися не те що за місце в Лізі Чемпіонів, але і за бронзові медалі. "Карпатам" ж буде набагато складніше втриматися у Прем'єр-лізі України.

Під питанням поки довічне відсторонення від будь-якої діяльності у футболі екс-гравця "Карпат" Сергія Лащенкова і дискваліфікації заступника генерального директора "Металіста" Євгена Краснікова на невизначений термін.

Також невідома і доля гендиректора львівського клубу Ігоря Дедишина разом з футболістами "Карпат", які брали участь у тій грі, нагадаємо, що вони всі повинні були отримати дискваліфікацію на три роки.

Відзначимо, що слухання арбітражного суду Лозанни у справі цього договірного матчу відбудеться з 14 по 16 вересня, саме в ці терміни стане відомо офіційне рішення з цього скандалу.

Добавлено: 28-08-2012, 14:25
0
0

Похожие публикации


Наверх