онлайн казино Украины

Все вирішиться в Роттердамі. "Динамо" - "Фейєнорд" - 2:1

Все вирішиться в Роттердамі. "Динамо" - "Фейєнорд" - 2:1Підопічні Юрія Сьоміна вирвали перемогу в першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

"Динамо" - "Фейєнорд" - 2:1

Голи: Іммерс, 56, автогол, Ідейє, 69 - Схакен, 49

"Динамо": Коваль, Даніло Сільва, Бетао, Попов, Михалик (к), Велозу, Вукоєвіч, Ярмоленко, Кранчар, Нінковіч, Ідейє;

Запасні: Бойко, Гармаш, Гусєв, Юссуф, Дуду, Мілевський, Раффаель.

"Фейєнорд": Мулдер, Янмаат, де Врей (к), Мартінс, Мелом, Класі, Леєрдам, Вормер, Іммерс, Сіссе, Схакен;

Запасні: Граафланд. Конголо, Сінгх, Елабдулауї, де Вільєна, Фернандес, Кабрал.

"Динамо" провело не надто показовий перший тайм на "Олімпійському". Команда Сьоміна впродовж довгого періоду ніяк не могла намацати свою гру, "біло-синім" бракувало швидкості та холоднокровності на завершальних стадіях атаки. Голландці ж навпаки відчували себе господарями ситуації. "Фейєнорд" грав гостріше, тоді як підопічні Сьоміна переважно захищались.

Справжнім героєм першої половини зустрічі став молодий Максим Коваль, який декілька разів рятував українців від пропущеного голу. Відверто кажучи, якщо б киянам довелося протистояти проти сильнішого та більш іменитого суперника, то з такою грою, рахунок після першої 45-хвилинки був би явно не на користь господарів.

Все змінилось в другому таймі. На 49-й хвилині роттердамцям вдалося створити результативну атаку та завдяки удару Схакена вийти вперед. Аж тоді, після пропущеного голу, "Динамо" активізувало свої дії в передній лінії та повністю перехопило ігрову та територіальну ініціативу.

Значно підсилив гру "біло-синіх" український універсал Олег Гусєв, який на старті другої половини замінив бездієвого Кранчара. Вже на 56-й хвилині протистояння господарям вдалося вирівняти рахунок на табло НСК "Олімпійський": після навісу зі стандарту від Велозу перед собою відбив Мюлдер, і куля рикошетом від гравця "Фейєнорда" влетіла у ворота команди Кумана.

Чи не найкращим у складі киян сьогодні був нігерійський нападник Браун Ідейє. Форвард мав безліч моментів, щоб забити кілька голів. Однак відзначитися та, таким чином відсвяткувати народження малюка, Брауну вдалося тільки одного разу - на 69-й хвилині нігерієць влучно пробив головою.

Наприкінці матчу "Динамо" влаштувало справжній штурм воріт суперника, роттердамці ж грали виключно на вибиванні. В кінцевому результаті вдалі дії Мюлдера у власній карній зоні зберегли шанси підопічних Кумана на потрапляння в наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів.

2:1 - не надто впевнена перемога Юрія Павловича. "Біло-синіх" за тиждень чекає напружене протистояння на стадіоні "Де-Кейп". Тож всі питання щодо переможця українсько-голландської пари вирішуватимуться у вівторок в Роттердамі.

"Динамо" не зуміло здобути переконливої вікторії в домашній стінах, однак за грою (особливо в другому таймі) наші хлопці довели, що є вищими за класом, аніж свої конкуренти і що "Фейєнорд" є прохідною командою, яку цілком реально залишати за бортом змагань.

Добавлено: 1-08-2012, 12:16
0
0

Похожие публикации


Наверх