онлайн казино Украины

Іспанія ганебно вилітає з турніру

Іспанія ганебно вилітає з турніруОлімпійська збірна Іспанії не того класу команда, що національна, яка тріумфувала на чемпіонаті Європи 2012. Юні іспанці знову мінімально биті - цього разу збірною Гондурасу.

Справжнім сюрпризом для піренейців став гол 25-річного Джеррі Бенгтсона на сьомій хвилині. Після поразки від Японії Іспанія не мала вже права на помилку, але гондурасці довели, що проти такої "Фурії Рохи" грати можна і треба. Арбітр навіть додав приблизно 6 хвилин до кінця гри, але вирішальний штрафний іспанці бездарно запороли.

Таким чином, після двох турів лідером стала команда Японії (комплект очок). Гондурас набрав 4 пункти, Марокко має один, а Іспанія - як без голів, так і без очкового доробку.

Іспанія - Гондурас - 0:1 (0:1)

Гол: Бенгтсон, 7

Іспанія: Де Хеа, Домінгес, Х.Мартінес (Тельо, 83), Альба, Адріан, Муніаїн, Мата, Коке (Еррера, 46), Монтойа, Ботія, Іско (Родріго, 66)

Гондурас: Мендоса, Крісанто, Фігероа, Веласкес, А.Перальта, М.Мартінес, Бенгтсон (Лосано, 81), Нахар (Мехія, 57), Еспіноза (О.Перальта, 72), Леверон, Гаррідо

Добавлено: 30-07-2012, 13:23
0
0

Похожие публикации


Наверх